Една от зодиите днес е буквално погалена от съдбата, която

...
Една от зодиите днес е буквално погалена от съдбата, която
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Съдбата предлага прекрасни възможности, за да смажете конкуренцията си

Една от зодиите през днешния ден е безусловно погалена от ориста, която ще й даде куп благоприятни условия, от които в случай че се възползва, ще смаже конкуренцията си. 

Овен

Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства.

Телец

Благоприятен ден за занимания, изискващи освен познания и опит, само че и фикция. Ще имате опция да се изявите, да блеснете с неизявения до в този момент разсъдък и изключителни гении. Наистина, към Вас ще има освен фенове, само че и завистници - недоброжелатели, и то - настроени много уверено. Така че при контактите би трябвало да бъдете доста деликатни. Ако желаете промени в персоналния си живот, не очаквайте благосклонност от природата и дарове от ориста, а действайте независимо. Звездите постоянно насърчават оня, който е подготвен да прояви самодейност.
 

Близнаци

Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са единствено, че би било добре, в случай че е по този начин. Но хайде да стартираме изначало: от време на време това са маргаритки, от време на време невен, а от време на време шубрак от трънак, който продължава да боде доста часове, откакто сте го докоснали. Затова оставете тази прелестната градина на възприятията и събирате своите розови пъпки, до момента в който имате опция за това....
 

Рак

Толкова обаятелен и радостен човек като Вас не може да разреши на едно малко „ не ” да го разстрои. Откази се случват, само че единствения метод да ги избегнете, е да не рискувате. А какъв брой отегчителен пък би станал живота, в случай че в никакъв случай не сте опъвали врат. Възползвайте се от това като претекст, с цел да обърнете вниманието към себе си. Похарчете малко средства, с цел да си купите това, за което от дълго време сте си мечтали, а свободното за другари време превърнете във време за усамотение.. Вероятно ще Ви хареса.
 

Лъв

Настроението Ви през днешния ден ще бъде доста язвително и ехидно, което по самобитен метод ще се отрази на Вашия персонален живот. На Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да хване вълната на настроението Ви, само че в случай че въпреки всичко успее, вечерта ще бъде незабравима.
 

Дева

Дошло е време да си дадете сметка за това, какво сте създали вярно, и какво – не. Признайте си своите неточности и разберете, че още не е късно, с цел да ги оправите и да минимизирате загубите. Взимайте решенията независимо, дори от това да има заплаха да си спечелите неодобрението на близките. Ще постигнете доста, единствено в случай че не се съмнявате в личните си сили и благоприятни условия. За страдание ще се наложи да поддържате връзка освен с забавни и приятни хора, само че и с доста несимпатични видове. Запасете се с самообладание - то през днешния ден ще Ви е доста, доста нужно.
 

Везни

Крайно време е да си спомните, че здравето не е безпределно. Пазете го. Не претоварвайте организма си с тежка физическа работа. Очаква Ви триумф в креативните занимания. Всичко ще съумеете да обърнете в своя изгода, дори и хапливите забележки на завистниците. Напълно евентуално е, прочувствените прояви да станат тежко тестване за Вашата душeвност. Като цяло денят е сполучлив.
 

Скорпион

Търпението е добродетел, който не е наложително да попада в листата на Вашите достолепия. Не се огорчавайте! Нетърпеливостта също може да бъде добродетел! Тя е това, което не Ви разрешава да хванете мухаъл от безучастие, или да изоставите започнатото на средата. Само че в дадения миг би трябвало да култивирате у себе си единствено самообладание. Затова започнете да работите над себе си, и не се разстройвайте, в случай че това незабавно не се получи...
 

Стрелец

Убедете се в това, че тъкмо знете, къде звършва другарството и стартира любовта. Днес ще Ви бъде доста елементарно да прекрачите тази граница както към едната, по този начин и към другата страна. Трябва тъкмо да знаете какво вършиме и какво Ви е нужно, другояче всичко може да приключи по най-неприятния за Вас метод.
 

Козирог

Денят ще изисква комплицирани решения. Дошло е време да се оправите с връзките си към сътрудници и съидейници, и да си отговорите на въпроса, фактически ли желаете да ги запазите. Разривът би се оказал доста мъчителен, само че по-късно ще се почувствате доста спокойни, и ще имате пред себе си доста нови пътища. Само че доста постоянно ще Ви навестяват мисли, че не сте оправдали упованията и сте постъпили егоистично. Доверявайте се на своята вътрешен глас повече, в сравнение с логиката и непознатите препоръки. Едва ли другите хора ще могат да схванат, какви са Вашите същински желания и планове.
 

Водолей

Днес ще забележите доста забавни благоприятни условия, реализацията на които ще Ви даде огромна преднина пред съперниците. Може да се захванете с най-смелите от тях, тъй като шанса ще бъде на Ваша страна. Денят е доста удобен за другарство. Нищо не пречи на връзките Ви с околните, а и забавни запознанства са прекомерно евентуални. Ще имате доста работа, която ще изисква освен внимание, само че и съществено отношение, сръчност, досетливост и подготвеност да се поеме риск. Много инициативи през този ден ще бъдат сполучливи. Някъде към обяд ще разберете по какъв начин би трябвало да действате, а с помощта на това ще можете да избегнете грешките.
 

Риби

Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР