Една от водещите компании за кредитиране в България - Кеш

...
Една от водещите компании за кредитиране в България - Кеш
Коментари Харесай

Златните 10 години на Кеш Кредит

Една от водещите компании за кредитиране в България - Кеш Кредит, чества своята 10-та годишнина през февруари. Екипът от експерти, предлага финансови решения, които са справедливо ценени от хората.

Вече 10 години Кеш Кредит е до клиентите си в значимите моменти!

Компанията постоянно е държала да предлага новаторски решения, като влага точност и акуратност в услугите си. Поддържането на добра връзка с клиентите дава опция за създаване на транспарантна политика, която способства с успеваемост във всички сфери на работа.

През последното десетилетие, мотивите са горделивост на Кеш Кредит са доста. Някои от тях са точно, това че станаха първата компания създала интегрирано партньорство с мобилни оператори, както и даването на първата в света услуга за заем през приложение за известия, което дава връзка с целия свят (Viber). Наред с редицата извоювани награди са и тези за най-хубав шеф, за потребителско обслужване и най - бързо утвърждение на заем, които дават спомагателна мотивация постоянно да бъдат една стъпка напред. Обединени от слогана " Финтех със сърце ", екипът е подкрепял доста значими дела, а огромна част от корпоративната им просвета е в това да основават удобна среда за чиновниците, където те да се усещат стимулирани и подкрепяни.

Най-голямото конкурентно преимущество на компанията обаче е, че през годините съумява да запаз салдото сред технологиите и нововъведенията, като по едно и също време с това резервира човешкото връзки към потребителите си.

Благодарение на вътрешно прочуване, Кеш Кредит получи скъпа противоположна връзка от своите клиенти. Анализът демонстрира, че бързината (73%) и качественото обслужване (76%) ги е привлякло да изберат точно тях. Също по този начин от изследването излиза наяве, че интервюираните биха предпочели да има още повече офиси (59%) и други профилирани артикули (31%). Заради това напълно скоро Кеш Кредит ще показа специфични оферти, които да удовлетворят желанията им.

Клиентите, дали своя глас в анкетата, пожелаха на екипа на компанията да бъде постоянно толкоз положителен, бърз, прецизен, правилен и предан. А ето и още от чудесните и топли пожелания, които Кеш Кредит получи:

Бъдете здрави, все по този начин " обърнати " към хората и незабравящи лоялните си клиенти!

Пожелавам ви да бъдете все по този начин дружелюбни към потребностите на вашите клиенти, и да работи с подобен професионализъм както до в този момент. А ние като ваши клиенти няма да стопираме да мечтаем, тъй като фантазиите ги сбъдвате Вие. Честит рожден ден!

Екипът прави оценка доверието и лоялността на клиентите си, като дава обещание, че ще развива още по-интересни и нови решения за тях.

* наличие на Кеш Кредит
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР