Една от водещите български софтуерни компании - Мусала Софт подготвя

...
Една от водещите български софтуерни компании - Мусала Софт подготвя
Коментари Харесай

Една от най-големите IT компании у нас ще удвои екипа си

Една от водещите български софтуерни компании - " Мусала Софт " приготвя съществено разгръщане на бизнеса си. Тя възнамерява да отвори нови офиси, в това число и подобен отвън Европа, да назначи над 450 нови чиновници и съвсем да удвои сегашния си екип, достигайки 1000 души през идващите 2 години.

" Мусала Софт " към този момент има офиси в София, Русе и Бургас, както и в столицата на Македония - Скопие, в които работят близо 550 чиновници. Само през последната година към компанията са се включили 170 души.

" За нас не престават да са извънредно значими положителната и ефикасна екипна работа, противоположната връзка и шерването на познания. Във времена на изключително динамично развиване на бизнеса, клиентите стават все по-взискателни към нас, по тази причина се нуждаем от експерти, които са в действителност положителни в взаимната работа. Стойността на това да имаш в действителност положителни екипи ще става все по-голяма, а фирмите с такива екипи ще бъдат по-успешни ", уточни Елена Маринова, президент на " Мусала Софт ".


" Мусала Софт " закупи екипа на русенска IT компания

Сделката е завършена през декември

Компанията, която към този момент 18 години сполучливо работи на българския и интернационалните пазари, има разнообразно портфолио, предоставяйки артикули и услуги в области като ИКТ, телекомуникации, финанси, държавни институции.

" Мусала Софт " има 21.4 млн. лв. доходи и 1.6 млн. лв. облага за финансовата 2016 година (последните обществено налични данни, б.р.), което я подрежда измежду най-големите софтуерни компании в България.

Повече от 90% от приходите й се дължат на стратегическите й клиенти, само че нито един от тях не е сериозен за бизнеса й. Около 20% от приходите й са от планове, свързани с интернет на нещата, 27% с обработката и анализирането на огромни бази данни и повече от 10% с облачни услуги. Разработването на корпоративни ИТ системи образува към 30% от приходите й.

Тъй като в бъдеще доста от специалностите в региона на осведомителните технологии ще бъдат автоматизирани, компанията предизвиква творчеството, ексцентричното и новаторско мислене, които са все по-ценни. За задачата софтуерната компания предлага разнородни образования.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР