Една от ветеранките на конкурса "Мис България" Ваня Пенева е

...
Една от ветеранките на конкурса "Мис България" Ваня Пенева е
Коментари Харесай

Мис България чака дете от депутат

Една от ветеранките на състезанието "Мис България " Ваня Пенева е бременна, научи HotNews. Красавицата, която беше титулувана преди девет години чака правоприемник от някогашния народен представител от Реформаторския блок Антони Тренчев. Двамата са дружно от пет години, само че това ще е първата им рожба. В Инстаграм профила си Пенева разгласява черно бяла фотография, на която е гола единствено по воал.



До скоро влюбените го раздаваха повече нехайно и не крояха проекти за бебе. Няма и удостоверение двойката да се е подлагала на ин витро процедури и евентуално миската е забременяла по натурален път.

Пенева и Тренчев несъмнено обичат пътешествията. За петте години, откогато са дружно, двамата съвсем обиколиха света. В стилните среди се шушука, че масрафите поемала майката на някогашния народен представител - Илияна Алипиева, която държи над 10 първокласни бутика у нас и облича грандами като президентшата Десислава Радева.

В интерес на истината, 31-годишният Тренчев разполага с задоволително средства и самичък да спонсорира воаяжите си. Той е съосновател и изпълнителен шеф на NexoBank – първата банка за цифрови активи. За сметка на това, Ваня Пенева все още няма постоянни доходи
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР