Една от версиите за раздялата на Тита и Недко Николов

...
Една от версиите за раздялата на Тита и Недко Николов
Коментари Харесай

5 известни българки, които станаха жертва на домашно насилие

Една от версиите за раздялата на Тита и Недко Николов беше побой. Самата Тита даже качи фотография, на която се вижда, че два от пръстите ѝ са превързани, само че по този начин и не проговори за случилото се. Въпреки това родните таблоиди бяха безапелационни - Тита е бита от някогашния си. Той опроверга тази информация и съобщи, че има доказателство.  

Въпреки това обаче значително известни българки са били жертви на домашно принуждение. Ето 5 от тях!

Дебора

Поп-фолк превицата стигна до пъкъла единствено преди няколко години. Тя беше бита от непознати пред дома си, а по-късно показа, че някогашният ѝ я е заплашвал с ликвидиране. По думите ѝ той е декларирал пред 100 души очевидци, че против 10 хиляди лева ще направи по този начин, че Дебора да " изчезне ". Преди тази история, още през 2017 година стана ясно, че тогавашният другар на певицата редовно я биел. 

Виж още: Двойничка на Сара Драгулева в хитовия сериал " Домът на дракона ": Коя е красивата Мили Алкок 

Яна Маринова

Звездата от " С река на сърцето ", който ще гледаме напълно скоро по NOVA, намерено приказва за домашното принуждение и е лице на не една акция. Преди години тогавашният другар я биел също редовно. Когато се пробвала да избяга от него, той я прострелял в крайници. Именно тогава актрисата взема решение, че няма да разреши в никакъв случай мъж да я удря повече. 

Андреа

Около раздялата си с Кубрат Пулев, Андреа разгласява своя фотография, на която е с насинени устни и като цяло има тип на бита. Тя не назова боксьора като отговорен за типа ѝ, само че написа " извинявай, че споделих истината ". По-късно фотографията беше изтрита, а почитателите ѝ я приканиха да приказва, в случай че в действителност е била жертва на принуждение. Нещо, което певицата не направи. 

Радина Кърджилова

Годината е 2014-та, а актрисата Радина Кърджилова излиза с насинено око до Деян Донков, за който по това време се пишеше, че бие половинката си. Е, всичко се оказа грим, само че това не анулира изказванията от преди този момент, съгласно които актрисата е била бита от някогашния си, Стефан, въпреки и историята да е разказана от " прочут на актрисата ".

Виж още: Карен да му мисли: Златка Райкова най-сетне призна, че е нимфоманка

Софи Маринова

Тя и Гринго, с който и сега са дружно, се разделяха нееднократно след сватбата си. Дори Софи Маринова е пяла по участия с ръка в шина. Тя по този начин и не разяснява случката, само че очевидно двамата са изгладили връзките и просто имат много прочувствена връзка.

Изображение: https://www.instagram.com/debora.official1/
https://www.instagram.com/andreabulgaria/
https://www.instagram.com/sofi_marinova_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР