Една от трите нови водещи на Преди обед е на

...
Една от трите нови водещи на Преди обед е на
Коментари Харесай

Зейнеб НАПУСКА „Преди обед”! Страхува се, че ще я застигне лоша енергия от недоволни зрители


Една от трите нови водещи на „ Преди обед ” е на крачка да хвърли оставка в малкия екран, научи „ Уикенд ”. Това е Зейнеб Маджурова – най-мразената от новоизлюпените звезди в ефира на Би Ти Ви. Многодетната майка била шокирана какъв брой доста хора демонстрират откровена нетърпимост към нея. Тя се чувствала доста потисната от това и единствено договорът й с малкия екран я спирал да не напусне.

 

Зейнеб няма проблеми с парите. Както е добре ивестно, мъжът й Стоян Балевски е милионер, самата тя е много търсена като инфлуенсър, тъй че малкия екран във финансов проект не й носи съвсем нищо. Проблемът й обаче е в пристрастеността към камерите. Блондинката от Бургас обича работата в начин на живот излъчвания и няма никакво предпочитание да се разделя с нея. Говори се, че договорът, който е сключила с Би Ти Ви, е резултат от чиста суетност и упоритост да е известна. Тя мечтаела да бъде втора Гала, макар че в никакъв случай не би си го признала обществено. Амбицията й е да надмине славата и въздействието на своята другарка от Нова телевизия. Златен късмет за постигането на тази цел туркинята видяла в напускането на Деси Стоянова и опцията точно тя да заеме мястото й в конкуриращото се с „ На кафе ” предаване на Би Ти Ви. Зейнеб се е договорила да е титулярна водеща – за разлика от колежките си Оля Малинова и Франциска Йорданова, които понякога отсъстват от ефира, тя е неотменно на линия, с цел да натрупа известност. Но не очаквала, че вместо с аплодисменти, хората ще я залеят с рецензия и дори с откровена ненавист.

Говори се, че суеверната туркиня доста се тормозила от злобните мнения по собствен адрес в обществените мрежи. Страниците на „ Преди обед ” са цялостни с обиди по неин адрес. Хората намират гласа й за провокиращ и дразнещ, маниера й – за преднамерен, изявленията й – за некомпетентни, а метода, по който прави изявленията – за непрофесионален, тъй като постоянно не оставя гостите си да отговорят на нейните въпроси, а ги прекъсва, с цел да споделя персонален опит. „ Докато тормозите феновете с водещата Зейнеб, никой няма да ви гледа ”, безапелационни са огромна част от коментиращите в обществените мрежи. Повечето от тях настояват, че са спрели за гледат шоуто и, тъй като „ На кафе ” също не им харесва, са се трансферирали към „ 100% будни ” по Българска национална телевизия.

Макар да се пробва да играе, че непознатото мнение не я интересува, Зейнеб в действителност доста се тревожи от такива злобни мнения, настояват хора от телевизионните среди. Туркинята вярвала, че това е неприятна сила, която може да застигне и нея, и фамилията й. Тя се тормозила, че толкоз доста ненавист от непознати хора може да повлияе на здравето й и дори на здравето на трите й деца, за които непрекъснато приказва в ефир – още един провокиращ за феновете табиет. От боязън, че негативизмът на другите може да й навреди, Зейнеб била подготвена да се откаже от „ Преди обед ”. Засега обаче към момента се удържала от подаване на оставка, тъй като другари я надъхвали, че се оправя добре с работата си там и че хората я подлагат на критика без съображение, просто тъй като са злобни.

 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР