Една от трите най-големи музикални компании в света - Warner

...
Една от трите най-големи музикални компании в света - Warner
Коментари Харесай

Warner Music придоби ексклузивни права върху Васко Жабата

Една от трите най-големи музикални компании в света - Warner Music избра да работи с Fabrizio Parisi & The Editor по първия формален ремикс на „ Комбайна-вършачка “, по-известна като „ Васко Жабата “, който от нощес към този момент се популяризира в целия свят, съобщи Марица.

Песента на оркестър „ Камчия “ притегли интереса на колоса откакто стана най-стриймвана ария България и една от най-вайръл мелодиите в Тик-ток, след което се изкачи до първите места в Сърбия, Хърватска и Словения, а от две седмици и в Германия, Австрия, Турция, Холандия и Швейцария.

Warner Music закупи ексклузивитет върху правата на “Васко Жабата ”, с помощта на представителите си в България „ Орфей Мюзик “, които са формален цифров дистрибутор на оркестър „ Камчия “. При проявения интерес на Warner Music за EDM ремикс на песента, с цел да я трансфорат в радио шлагер в Европа и по света, “Орфей Мюзик ” незабавно се обръщат към Fabrizio Parisi & The Editor с предложение да го създадат те.

Въпреки че тандемът, който стои зад едни от най-успешните електронни планове у нас, съумява да преобрази изцяло парчето единствено за дни, Warner към този момент е получил ремикси от разнообразни диджеи и е програмирал премиерата. Щом разновидността на Fabrizio Parisi & The Editor стига до централата на Warner обаче, проектите бързо се трансформират и българското предложение е определено като фокус трак сред останалите ремикси.

Fabrizio Parisi & The Editor са добре познати имена за Warner Music от работата си с актьори, представлявани от огромния лейбъл, като Рут Колева и Поли Генова. Те са и следващото доказателство, че Warner Music е сложила като водещ приоритет политиката си за поддръжка на местни актьори.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР