Една от трите жени, които обвиниха крилото на Манчестър Юнайтед

...
Една от трите жени, които обвиниха крилото на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Падат обвинения срещу Антони

Една от трите дами, които упрекнаха крилото на Манчестър Юнайтед – Антони, в принудително държание, е отдръпнала своите показания, оповестява пресата на Острова.

23-годишният бразилски национал бе упрекнат в нахлуване против някогашната си другарка Габриела Кавалин четири пъти, като този проблем се проверява от полицията в Сао Пауло и Манчестър. Крилото изрично отхвърли всички обвинявания, само че все пак бе отхвърлен от “червените дяволи ”, въпреки че той не е бил задържан и към него не са били повдигнати публични обвинявания.

33-годишната Ингрид Лана е втората жена, която упрекна публично Антони в нападателно държание през октомври 2022-а година. До този миг в пресата се твърдеше, че има и трета жена, която е подала недоволство към играча, само че в този момент вестник “Телеграф ” осведоми, че то е било оттеглено от самата хипотетична жертва. Това е студентка по право Райса де Фрейтас, която на собствен ред твърдеше, че е била атакувана в кола от Антони и Малу Онана, която е някогашна брачна половинка на различен бразилски футболист - Дуду след напускането на нощен клуб в Сао Пауло. Английското издание е стигнало до информация, че този отчет е бил напълно преустановен по искане на ищцата.

В британската преса оповестява още, че от Манчестър Юнайтед не са били наясно с обвиняванията към Антони и неговите правни проблеми, въпреки част от свидетелствата против него да са още от времето му като футболист на Аякс, въпреки от “Олд Трафорд ” да настояват, че са направили всички надлежни инспекции преди завършването на договорката. В момента той е отхвърлен от първия тим на “червените дяволи ” за неустановен интервал от време до момента в който се завършват проблемите му с правораздаването.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР