Една от титулярните коментаторки в предаването На кафе по Нова

...
Една от титулярните коментаторки в предаването На кафе по Нова
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда крие, че е милионерска щерка

Една от титулярните коментаторки в предаването „ На кафе ” по Нова телевизия – влогърката Андреа Банда Банда, е милионерска дъщеря, научи HotАрена. Откакто се появи в предаването преди 2 години и половина, феновете не стопират да се чудят по какъв начин е същинското й име, по какъв начин се е озовала в звездната компания на останалите ко водещи и с чии подкрепи тя е на дребния екарн. Синеоката брюнетка настойчиво крие семейството си, а в обществените мрежи се подвизава само с псевдонима си Банда Банда.

„ Когато се появих в „ На кафе ” започнаха да разясняват: „ Ама каква е тази? Ама какво е това име? Ама за какво? ” Не че си укривам същинското име, но има ли значениe? ”, философства Андреа.

За разлика от доста от родните вип персони, които парадират със звезден статус, Андреа крие произхода и материалните си благоприятни условия. Една от най-близките й приятелки е Ива Софиянска-Божкова. Според осведомени с житието-битието на Банда Банда, заплатата й в „ На кафе ” от 2500 лв. била минимална част от сумата, която й е нужна всеки месец, с цел да поддържа високия стандарт на живот, на който е привикнала. Заради приликата й с холистичния доктор доктор Мария Папазова, която постоянно гостуваше със здравните си препоръки в „ На кафе ”, почитателите на утринното предаване заподозряха, че двете имат роднинска връзка. Заради подозренията им и мненията в обществените мрежи, че доктор Папазова е уредила щерка си или внучката си Андреа в предаването, от екипа на „ На кафе ” създадоха специфична табела с надпис „ Андреа Бандова Папазова ”. „ Това е неуместен слух. Какво да напряко, с изключение на да се дръзвам? ”, отсича набедената за нейна родственица.

Една от основните аргументи влогърката да пази в загадка семейството си е 63-годишният й баща. Красимир Петков Влъчков е в съвета на шефовете на „ Топлофикация Банско ” и е съучастник в още 5 сдружения. Според осведомени бащата на Андреа е вкарал мъжът на Гала - Стефан Николов, в бизнеса със зелени сили и по този начин Банда Банда си е бетонирала стола на панелист в утринното предаване. Андреа Банда Банда или Андреа Влъчкова, е била съучастник в едно от тях - „ Солери ”, занимаващо се с възобновими енергийни източници на сила и слънчеви панели, а негов шеф е татко й Красимир Влъчков. Синеоката брюнетка, специализирала „ Кино ” надали има хал-хабер от възобовяеми източници на сила, с цел да ръководи такова сдружение, разясняват близки до фамилията й. Точно, когато добила известност като един от панелистите в „ На кафе ”, Андреа е излязла от сдружение „ Солери ” и стартира да крие семейството си.

По време на присъединяване си в кулинарното предаване „ Черешката на тортата ” 30-годишната Банда Банда не позволи екипа да снима в дома й, а предложения гостите си в ресторант и с това още повече ускори слуховете, че крие високия си стандарт на живот. Знае се, че тя живее в първокласно имение в полите на Витоша. „ Не обичам да споделям персонални неща, тормозя се. Изолацията ми се отразява добре. Преди непрекъснато бързах и тичах нанякъде. В малкия екран е доста натоварено. Отделно се занимавам с инфлуенсърството. Изглежда елементарно и обикновено, само че е доста натоварващо, тъй като непрекъснато снимаш нещо. В момента се усещам доста по-добре здравословно “, споделя Андреа.
В края на предходната година против нея назря всеобщ протест в обществените мрежи. Профилите на „ На кафе ” бяха залети с гневни мнения, настояващи Банда Банда да бъде свалена от ефир.

Популярната и другояче чаровна влогърка въобще не се впечатлявала от отрицателните мнения по неин адрес, с които е цялостно в обществените мрежи. Свикнала е, защото от дълго време е на прицел. Когато била тийнейджърка, съучениците и приятелите на Андреа й се подигравали, защото имала много дебели и неоформени вежди. „ Сега желая да се обърна към всички вас, които ми се подигравахте. Въпреки огромните ми и дебели вежди – 12 години по-късно ме дават по малкия екран и отново съм с тях. Вие къде сте? ”, попита в едно от първите си появявания на дребния екран Андреа.

След като приключила гимназия, а по-късно учила в Обединеното Кралство, артистичната брюнетка била призната да учи в НАТФИЗ актьорско майсторство. Прекъснала следването си, тъй като не й оставало време за увлеченията й по постановка. А и въобще не била съгласна с методите на преподаване у нас, изключително откакто видяла по какъв начин се учи във Англия.

Доскоро Андреа настойчиво криеше и самоличността на гаджето си. Тъй като пази персоналния си живот в загадка и не разгласява техни общи фотоси, плъзнали клюки, че подобен не съществува или е някоя мутра. „ Гаджето ми се споделя Иван, финансист е и е много сериозен вид. Няма нищо общо с мен, никак не е непостоянен ”, разкри Андреа по време на гостуването си в „ Говори с Ива ” по Нова телевизия и сподели негова фотография. Двамата са дружно от 4 години, само че за момента не възнамеряват женитба, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР