Една от причините да направим политическа партия е потъпкването на

...
Една от причините да направим политическа партия е потъпкването на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Промените в Конституцията са димна завеса, прокарват вредни закони и се вкопават във властта

„ Една от аргументите да създадем политическа партия е потъпкването на референдума, който реализирахме още когато бяхме в „ Шоуто на Слави “. Във всички естествени страни тази процедура е доста облекчена. Има страни, които се допитват до жителите си доста по-често по всевъзможни мотиви. “ Това съобщи в „ Лице в лице “ Тошко Йорданов, заместник-председател на „ ИТН “.

„ Законът на „ Възраждане “ за референдумите влезе първи в зала, а ние бяхме постигнали консенсус, че ще нанесем ремонти – всички, които имаме отношение към това. Обидното, демонстративното и наглото по отношение на българите е, той беше спрян на първо четене. Ако имаха някакви съответни условия, ръководещата сглобка можеха да ги създадат сред първо и второ четене “, уточни още той.

„ Партиите могат да тръгнат с всевъзможни упоритости, само че в действителност вземат решение хората “, сподели Тошко Йорданов

„ Управляващата сглобка сподели, че българските жители нямат безусловно никакво значение за тях. Те имат право единствено да гласоподават – по опция за тях. Ако не гласоподават за тях се прави „ ала-бала “ през президента и се пипат някакви планове, с цел да се изгърмят “, разяснява Тошко Йорданов.

„ Разговорът по тематиките за измененията, които те оферират в Конституцията, е метод за основаване на димна завеса от другите неща, които прокарват. В момента прокарват закони, които са нездравословни и са свързани с корупция “, съобщи зам.-председателят на Има Такъв Народ.

Тези, които са на власт, гледат да се задържат колкото могат, съобщи той

Като образец той уточни Закона за придвижване по пътищата. „ Предложението на ГЕРБ е общините да купуват камери и по-късно да се написа програмен продукт. При състояние, че същите пари могат да преминат през Министерство на вътрешните работи и да се закупят през публични поръчки “, изясни той.

“Промените, които те оферират са единствено и само с цел да се окопаят във властта, отнемайки пълномощията на президента и унищожавайки служебните държавни управления. За да могат тези, които са на власт да продължат да ръководят, когато са свалени от власт. За шефовете и службите – пуснете си записа на Политическа партия “, съобщи Йорданов.

 „ Проблемът със зърното е сериозен и ръководещите би трябвало да си понесат кръста за решението. Има напрежение в бранша. Има два проекта в тази страна – единият е какво взема решение Народното събрание, а другият какво се случва измежду хората. Много постоянно са в разнообразни направления “, счита още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР