Една от потърпевшите от раздялата между попфолк певицата Анелия и

...
Една от потърпевшите от раздялата между попфолк певицата Анелия и
Коментари Харесай

Ивон на Анелия е бясна! Не може да прави секс заради натирената си майка

Една от пострадалите от раздялата сред попфолк певицата Анелия и богатия предприемач Любомир Захаринов е дъщерята на Ани. Ивон, която е единствено на 20 година, още веднъж е принудена да живее с майка си, което затруднявало персоналния й живот.

Щерката на Коко Динев остана да живее сама в ж.к. „ Бояна ” в София, откакто преди 2 години майка й се придвижи при годеника си. В този интервал девойката се скъса от купони, откри си гадже и се остави на съвсем всички пороци.

След като Любо заряза изведнъж Анелия, певицата се върна при дъщеря си и двете още веднъж живеят дружно. Това дразнело доста Ивон, която по този метод към този момент не можела да прави на мира секс с гаджето си.

Както е известно, външният тип на Ивон е по-кифленски и от на майка й. Тя побърза да порасне и се трансформира в копие на най-долнопробните фолк диви.

Още е мистерия за какво по този начин внезапно Любо скапе годежа си с Анелия и я изхвърли от вкъщи си. Тя беше доста хлътнала по него и даже искаше да му роди дете на 41-годишна възраст.

Според слуховете Захаринов се подразнил, че Анелия на процедура му увиснала на врата финансово. Певицата ограничи оптимално участията си и разчиташе основно на неговите пари, което той не одобрявал, считайки, че го употребява.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР