Една от пострадалите при катастрофата между тир и пътнически бус,

...
Една от пострадалите при катастрофата между тир и пътнически бус,
Коментари Харесай

Пътничка от катастрофиралия бус разказа за ужаса, който е преживяла

Една от потърпевшите при злополуката сред тир и пътнически бус, която стана в петък на пътя Елхово - Лесово описа за преживения смут.

Младата жена изясни, че пасажерите в буса не са били с колани, а пътят бил с доста неравности. Екип на БТВ се срещна с майка и щерка от Сливен, които са пътували в буса. След преживения призрачен сън са у дома и споделят, че живеят втори живот.

22-годишната Ромина Михайлова и майка й тръгнали на петъчен пазар в Одрин. „ Спирахме на два пъти да взимаме други хора. През множеството път бях заспала и не помня по какъв начин се случи. Шофьорът за първи път го виждам. Моята колежка е пътувала с него, всичко е било наред. Мисля, че си караше обикновено, само че самият път беше много неприятен “, споделя дамата. Тя се разсънва от съдбовния удар. Майка й съумява да я извади от буса.

С околните на трите жертви от пътническия микробус работи психологът на ямболската болница. "Колкото и да е мъчно да успокоиш хората, които губят собствен непосредствен, внезапно това от време на време оказва помощ ", сподели Димитър Рунков, шеф на МБАЛ "Свети Пантелеймон " в Ямбол.

Днес предстоят интервенции на някои от потърпевшите, които са с по-леки фрактури. Две дами са в реанимация на ямболската болница, а две - в „ Пирогов “. Състоянието на всички е устойчиво.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР