Една от по-опитните състезателки в тазгодишния национален отбор на България

...
Една от по-опитните състезателки в тазгодишния национален отбор на България
Коментари Харесай

Мирослава Паскова: Трябва да вземем максимума от Лигата на нациите, а не само оставане

Една от по-опитните състезателки в тазгодишния народен тим на България Мирослава Паскова показа по време на днешната открита подготовка на отбора, че би трябвало да вземат максимума от точки и като резултати от идната Лига на нациите и да гонят по-предно класиране, а освен оставане.
 Българският народен отбор загуби от Белгия в третата контрола Българският народен отбор загуби от Белгия в третата контрола
" Лично мое мнение, само че атмосферата в тима е неповторима с доста сила, с доста заряд. Все отново всички са подготвени за доказване. От резултатите в контролите не сме удовлетворени, само че с това, което показахме на моменти считам, че има светлина в тунела. Доста добре се получават нещата все още. Младите са подготвени да " скочат в багра ", сносно се показват на тренировките, в залата, отвън залата, общо взето на всички места. Приятно сюрпризирани сме всички по-възрастни, в случай че мога, по този начин да го кажа ", показа Паскова пред медиите.
 Лоренцо Мичели: Целта е да останем в Лигата на нациите Лоренцо Мичели: Целта е да останем в Лигата на нациите
" Трябва да вземем максимума от точки и като резултати от Лигата на нациите, несъмнено, да гоним и по-предно класиране, а освен оставане. След това идва Европейското, където желаеме по-напред от 1/8-финали да стигнем и най-после да затворим годината с един доста добър резултат на олимпийската подготовка. Най-добрият резултат е да се класираме, което е доста смела фантазия, само че въпреки всичко имаме нашите шансове ", сподели още националката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР