Една от петте дългосрочни стратегически цели на Harley-Davidson е Растеж

...
Една от петте дългосрочни стратегически цели на Harley-Davidson е Растеж
Коментари Харесай

Harley-Davidson обеща растеж на бизнеса и намаляване на въздействието върху околната среда

Една от петте дълготрайни стратегически цели на Harley-Davidson е " Растеж на бизнеса и понижаване на въздействието върху околната среда ". Това поето заричане задава и посоката, в която поема компанията във връзка с създаването на нови модели и интервенциите.
“За да знаем върху какво да се фокусираме, ние направихме цялостен разбор на цялата верига и установихме нещо предстоящо - най-голямо въздействие върху околната среда оказва използването на бензин. Подобряването на разхода на нашите мотори с вътрешно горене се трансформира в приоритет. Планирахме да поведем електрификацията на мотоциклетите с чисто електрическо портфолио, което в допълнение ще понижи нашето въздействие върху околната среда.”

Така преди съвсем 10 години Harley-Davidson се отдаде на възстановяване на разхода на гориво, с цел да може когато влязат в действие новите условия за нездравословните излъчвания, да може да ги съблюдава. Така нововъведенията и софтуерните решения станаха основата, на която американската компания построи тактиката си за изгодност.

За да реализира тази дълготрайна цел за резистентност, Harley-Davidson си сложи за задача до 2027 година междинният разход на гориво за мотоциклетите да е малко над 4,7 л/100 км. Това значи 25% усъвършенстване спрямо 2011 година и 15% спрямо 2017-а. През 2018-а междинният разход за гамата ни е 5,3 л/100 км.

“Фокусът на нашите старания в посока резистентност е да понижим въздействието върху околната среда по цялата верига. Това стартира от решенията, които взимаме във връзка с дизайна, материалите, които избираме, минава през целия набор на снабдители, произвеждане и разпространяване, до цялостния витален цикъл на нашите артикули.”

През последните няколко години Harley-Davidson вкара композиция от възстановяване на продуктите и софтуерни нововъведения, която да работи в посока изгодност. Нашият Advanced Engineering екип непрекъснато мери резултатите от използването на разнообразни технологии, употребявани в автомобилостроенето, и тяхното приложение за производството на мотоциклети. В някои случаи технологиите не са използвани, а в други - оскъпяването би било прекомерно огромно. Технологиите и нововъведенията, които екипът изследва, включват системи за изменчиво газоразпределение, оптимизация на дизайна за понижаване на тежестта и триенето, даунсайзинг на моторите и внедряване на непосредствено впръскване на горивото, и др.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР