Една от основополагащите фигури в състава на Левски е Габриел

...
Една от основополагащите фигури в състава на Левски е Габриел
Коментари Харесай

Обертан: Загуба срещу Лудогорец не е опция за нас

Една от основополагащите фигури в състава на Левски е Габриел Обертан. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед заема основно място в пъзела Делио Роси, под чието управление „ сините “ показват сериозен прагматизъм и огромна дисциплинираност.

В дните преди огромния конфликт Обертан даде особено изявление за предаването на DIEMA SPORT - „ Преди кръга “, където показа, че загубата не е алтернатива за столичани в идния конфликт на „ Лудогорец Арена “.

Яблонски: По силите на Левски е да спре Лудогорец

Преди борбата отборът от „ Георги Аспарухов “ има 25 точки на третото място, до момента в който първенците са на върха с 33.

„ Ние сме добър тим, разликата от Лудогорец и ЦСКА не е огромна. За съперниците ни е мъчно да играят против нас, тъй като сме добре проведен тим, рисков на контраофанзива. Силни сме като характерности, би трябвало да се подобряваме обаче като тим. Обръщаме внимание на детайлите. Яблонски вкара няколко гола от корнери. Да печелиш по 1:0 ни носи точки, само че това, което желаеме е да ставаме по-силни “, споделя Обертан.

Левски без Горанов против Лудогорец

„ Това е ново за мен. Никога не съм работил с италианец. Мога да усетя разликата. Делио Роси обръща внимание на детайлите. Като се замисля, не сме допускали гол от корнер, той обръща внимание на тези обстановки. Това, което е значимо е, че взимаме това, което желаеме към този момент “, прибавя Обертан за усещанията си от Делио Роси.

„ Това е значим мач. Определено не желаеме да губим точки там. Загубата не е алтернатива за нас. Ще идем в Разград с концепцията да спечелим. Първия път през сезона, когато се изправихме против тях, направихме еднакъв, само че наш човек бе изпъден. Надявам в този мач да се оправим по-добре “, добави Обертан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР