Една от най-великите метъл банди на всички времена идва в

...
Една от най-великите метъл банди на всички времена идва в
Коментари Харесай

Легендарните Pantera идват в София

Една от най-великите метъл банди на всички времена идва в България за независим концерт.

Pantera онлайн – немислимата фантазия на няколко генерации български почитатели на тежките рифове, става действителност на 26 май 2023 в зала Арена София, а билетите влизат в предварителна продажба на следващия ден, сряда, в 10:00 сутринта.

„ До последно не се знаеше дали въобще ще дойдат в тази част на Европа, само че ние с сътрудника от Румъния бяхме извънредно настойчиви, по тази причина и това са единствените дати в района. Заради нашата дата се удължи цялото им турне, тук ще имат и подготовка предния ден “, споделиха уредниците в „ Голият обяд “ на Елена Розберг.

Pantera е без подозрение една от най-великите метъл групи на всички времена. Безкомпромисният квартет с вокалист Филип Анселмо, китарист Даймбег Даръл, неговият брат, барабанистът Вини Пол и басистът Рекс Браун, бързо се издига до голям международен триумф през 90-те години на предишния век с голям брой златни и платинени албуми, разпродадени турнета, брутални осъществявания онлайн и четири номинации за „ Грами “.

И до през днешния ден техните метълшедьоври са крайъгълни камъни на тежката музика – „ Cowboys From Hell “, „ Vulgar Display Of Power “ и „ Far Beyond Driven “, който става №1 в Billboard. Четиримата от Тексас не престават да въодушевяват голям брой музиканти по света, като в същото време печелят милиони безумно предани почитатели по целия свят. В това число – и българската аудитория.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР