Една от най-старите части на облеклото в историята със сигурност

...
Една от най-старите части на облеклото в историята със сигурност
Коментари Харесай

Защо носим бельо и кое е подходящото за нас?

Една от най-старите елементи на облеклото в историята сигурно са долните гащи.

Защо в действителност носим долно долни дрехи?

1. От съображения за хигиена

На първо място е хигиената: слиповете попиват останки от телесни течности като урина, бяло течение или кръв. „ Неносенето на долно долни дрехи е чисто и просто нехигиенично “ – безапелационен е кожният лекар доктор Кристоф Либих. При дамите секретите може да се натрупат в чатала и да причинят вагинални инфекции или гъбички. А мъжете, които не носят долни дрехи, би трябвало да сменят всеки ден панталоните си, с цел да избегнат инфекции.

2. За улеснение

Освен това директният контакт на сензитивната интимна зона с тясна дреха води до неприятно търкане и в последна сметка до неспокойствие на кожата. Най-вече пенисът и тестисите може да пострадат от допира с твърди материи, каквато е дънковата да вземем за пример.

3. От възпитание

Слиповете под роклята са нещо, което се схваща от единствено себе си – в случай че не се каните да прелъстите колегата си. С тях може да се движите по-свободно и няма да се постанова да прибягвате до дълги поли като дамите от Средновековието, с цел да прикривате срамните си елементи.

4. За отбрана

Но долното долни дрехи пази освен от нежелано разголване. То ще ви помогне да се предпазите и от простуди. В противоположен случай ви заплашва инфектиране на пикочния мехур – прочее освен дамите страдат от цистит, само че и мъжете.

Правилното долни дрехи

Според експертите долното долни дрехи е значимо, само че съществуват разлики в качеството. Д-р Либих е на мнение, че е най-добре да се носят памучни слипове. Те са проветриви, като в същото време попиват и течности.

Дерматологът поучава мъжете да се въздържат от необятни боксерки. Според него тесните модели като слипове или ретро къси панталони поддържат по-добре пениса и тестисите и все пак оставят задоволително място на кожата да диша с помощта на торбичката за члена.

Жените би трябвало да избират пликчетата пред бикините и прашките, тъй като последните трият сензитивната кожа на задните елементи и във влагалището може да обхванат бактерии, което на собствен ред да докара до възпаления и гъбични инфекции.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР