Eдна от най-специалните за премиера дати е 6 март. Тогава

...
Eдна от най-специалните за премиера дати е 6 март. Тогава
Коментари Харесай

Бойко Борисов станал баща едва на 23 години

 Eдна от най-специалните за премиера дати е 6 март. Тогава е родена неговата единствена щерка Венета. В последните години наследничката на министър-председателя отбелязва персоналния си мотив непретенциозно, безшумно и в напълно стеснен фамилен кръг.

Заедно с Венета за тортата и свещичките на нея се вълнуват двете ѝ дечица – Бойко и Иван, на които тя е отдадена изцяло. Мила честитка всяка година тя получава и от своята майка Стела, някогашната брачна половинка на Борисов, която живее в Щатите. Преди да реши да се прибере в България и да свие фамилно гнездо с обичания си Иван, Венета живееше дружно с майка си в Калифорния. Там тя приключи влиятелния Калифорнийски университет със специалности " Международни стопански връзки “, " Бизнес администрация “ и " Финанси “.

Връщайки се назад в родината, Венета продължи да живее дискретно. Хора от приятелския ѝ кръг я дефинират като извънредно непретенциозен и високообразован човек, а към този момент и страхотна майка. Премиерът нееднократно е споделял, че се гордее с нея, а един от най-милите жестове, които тя и половинката ѝ Иван създали за него, бил, че кръстили първородния си наследник Бойко.

Борисов и единствената му брачна половинка Стела се срещат като младежи и бързо подписват брак. Бъдещият тогава министър председател става татко едвам на 23-годишна възраст. По стичане на събитията обаче двамата вземат решение да се разделят и всеки поема по своя път. И до през днешния ден посред им царува почитание, а Стела Костова, която е доктор по специалност, поддържа някогашния си брачен партньор и политиките му от далечна Америка.

Силна е и връзката сред татко и щерка. " Винаги съм бил доста зает, само че в това време съм бил доста виновен във всеки един миг и за възпитанието на щерка ми, и за образованието, за израстването ѝ и неслучайно и до ден сегашен тя извънредно доста ме обича и е доста привързана към мен. Човек като мен, с толкоз доста задължения през годините, не е от най-хубавите родители, само че когато е имала потребност, постоянно съм бил отсреща “, призна в едно от дребното си персонални изявленията преди време министър председателят.

Голямо наслаждение за него са фамилните вечери с щерка му, зетя и внуците и споделените моменти с тях, написа " Ретро ". " Това ми пристигна като същинска отплата за времето, през което не бяхме дружно и не успявах да ѝ отделя задоволително внимание. Нейното наличие значително дава смисъл на моите вечери в последните години “, разкрива още Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР