Една от най-сексапилните половинки в италианския футбол Йована Джорджевич не

...
Една от най-сексапилните половинки в италианския футбол Йована Джорджевич не
Коментари Харесай

Верона не пуска Йована

Една от най-сексапилните половинки в италианския футбол Йована Джорджевич не желае да си потегля от Ботуша. Нейният брачен партньор Филип е нападател в състава на Киево, който се бори за завръщане в Серия " А ". За момента обаче " летящите магаренца " вършат неприятен сезон и най-вероятно ще останат във второто равнище на футбола и следващата година. Това кара 32-годишният сръбски футболист да се замисли за ново предизвикателство.
 Йована Джорджевич в @@@
Информациите за негов възможен трансфер бяха признати зле във Верона. Феновете тъжат както за голмайстора, по този начин и за неговата изящна половинка. Хубавата Йована постоянно може да бъде видяна на трибуните на стадион " Маркантонио Бентегоди ". Всъщност самата тя пробва да убеди мъжа си да не напуща града на Ромео и Жулиета, защото там се усеща съвършено.
 Йована Джорджевич в @@@
Йована постоянно отскача до плажовете по италианското крайбрежие. Тя не стопира да предизвика с " горещи " фрагменти в обществените мрежи. Последните й пози, в които съвършените й задни елементи са изложени на показ, се трансфораха в същински възторг за нейните близо половин милион почитатели. Чернокосата Йована е в извънредно секси бански, който разкрива формите на дупето й.  Йована Джорджевич в @@@
Медиите на Апенините пишат, че сръбската красавица обожава да плува в морето и точно по този начин поддържа стегнатата си фигура. В момента тя е принудена да се бори с вълните сама, защото брачният партньор й е зает с мачовете на Киево. До края на сезона в Серия " Б " остават още три кръга, а " магаренцата " се намират на десета позиция, на три точки от зоната за плейофи.
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ЙОВАНА ВИЖТЕ ТУК!!!  Йована Джорджевич в @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР