Една от най-разпространените фенски теории за един от най-обичаните ТВ

...
Една от най-разпространените фенски теории за един от най-обичаните ТВ
Коментари Харесай

Защо Рейчъл и Джоуи от Приятели НЕ са един за друг

Една от най-разпространените фенски теории за един от най-обичаните ТВ сериали е, че Рейчъл трябваше да напусне Рос и да се събере с Джоуи . Дори тези, които не наблюдават "Приятели ", могат вярно да предположат, че сходно изказване с лекост би предизвикало редица различия.

Рейчъл и Рос са емблематична двойка - претърпяват буйна, буйна и проблематична връзка, която е градена върху систематични раздели и неприятни обстоятеслтва. Флиртът сред хубавицата и Джоуи е показан като непредвидена и относително къса сюжетна линия в 10-тия сезон на сериала.

 другари Getty

Ако би трябвало да посочим причините от двете страни на фронта: Джоуи прави оценка професионалните качества на хубавицата и ѝ оказва помощ да реализира задачите си, до момента в който Рос има податливост да покровителства по метод, който потиска нейните упоритости. Самата Дженифър Анистън обаче признава: "Имаше миг, в който Джоуи и Рейчъл се събраха и получиха своя късмет, само че го пропиляха. Не мисля, че сред тях би се получило. Физическото привличане при тях превъзхожда прочувственото. През цялото време е било писано тя да се събере с Рос. "

Това, което Джоуи и Рейчъл имаха, беше топло, откровено и красиво другарство с привилегии. Нито повече, нито по-малко. Защо това да не е задоволително?

 другари Getty

Е, неслучайно всичко сред тях стартира да се разпада сега, в който вземат решение да създадат идната крачка и изпълнят със наличие това място в сърцето си, което не се цялостни толкоз елементарно.

Джоуи се отнася към Рейчъл с почитание, схващане и сляпа възторженост, само че Рос е оня, който редовно я изкарва от границите на комфорт, с което предизвиква линостното ѝ развиване като човек и жена. Понякога я разочарова, само че постоянно я покпрепя безапелационно.

Тя избра пристрастеността и предизвикването пред спокойствието и рутината. А вие какъв избор бихте създали?

 другари Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР