Една от най-продуктивните школи в световен мащаб в лицето на

...
Една от най-продуктивните школи в световен мащаб в лицето на
Коментари Харесай

Динамо Загреб организира треньорски семинар за родните специалисти

Една от най-продуктивните школи в международен мащаб в лицето на Динамо Загреб още веднъж поглежда към България. Този път хърватският гранд провежда футболен уебинар за българските треньори, който ще организира на 17 и 18 декември 2022 година (събота и неделя) и ще включва 7 основни модула.

Водещи треньори и експерти от хърватския гранд ще проведат лекции на няколко тематики, сред които:

Цялостна презентация на школата и нейното действие

’ Първа стъпка към успеха‘‘ Развитие на играчите във възрастовите гарнитури U8 – U14

‘’Геометрия и игра‘‘ Развитие на играчите във възрастовите гарнитури
U15 – U19

‘‘Най-добре квалифицираният не се бои от провал‘‘ Фитнес периодизация

‘‘Защо сме една от най-продуктивните школи в Света?‘‘ Индивидуално развиване на младите играчи

‘‘Кои са най-важните аспекти от вратарското развиване и по какъв начин да ги реализираме?‘‘ Процес на взимане на решения в обстановки 1v1 и образни тласъци

‘‘Не става въпрос единствено за наблюдаване – данните приказват с вас, в случай че знаете по какъв начин да слушате‘‘ Kaк да проучваме вярно юношеския футбол?
 

Сред лекторите личат имената на потвърдени експерти с огромна експертиза като помощник шефът на академията - Anđelko Ivanjko, едни от най-хубавите механически, тактически, кондиционни треньори и анализатори - Marko Cindrić, Ivan Mijač, Marko Matušinskij, Antonio Alfoldi, Ivan Kovčić и Martin Kolar. Всеки един от тях има сериозен опит в сферата, за която ще приказва с тясна специализация и фокус върху дребните елементи, които вършат разликата на най-високо равнище.

Динамо Загреб са привикнали с най-високото равнище, то е част от тяхното футболно ДНК и го потвърждават сезон след сезон. През тази акция хърватският гранд е част и от груповата фаза на Шампионската Лига, като даже уволни Томас Тухел от Челси след успеха си на Максимир над британския отбор. Фактите демонстрират, че школата им е постоянно измежду водещите 5 в Европа и света през последните години, бълвайки гений след гений и се е трансформирала в същински контейнер на можещи и конвертируеми играчи, които се постановат във водещите шампионати. Съставките за тази сполучлива работа и тънкостите на методологията Динамо ще бъдат разкрити на родните експерти по време на декемврийския уебинар.

Футболната ескпертиза на Динамо Загреб се е потвърдила във времето, трансформирала се е в запазена марка и в този момент хърватският исполин желае да я показа с българските треньори посредством футболния уебинар, който програмира на 17 и 18 декември 2022 година Всеки упорит треньор, скаут, анализатор и футболен активист може да стане част от събитието като записвания за семинара ще се одобряват до 30.11.2022 година на телефони +359 889 100 415 и +359 888 88 11 02.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР