Една от най-предизвикателните турски актриси пак разголи големите бомби за

...
Една от най-предизвикателните турски актриси пак разголи големите бомби за
Коментари Харесай

Серенай Саръкая пак изкара тежката артилерия и показа бомбите!

Една от най-предизвикателните турски актриси отново разголи огромните бомби за наслада на феновете си от мъжки пол. Фаталната хубавица и този път съумя да обсеби милиони мъжки мечти освен в родината си Турция...

Дългокраката силиконка се издокара с надълбоко деколте (дълбоко за приличието на консервативна страна като Турция) за фотосесия с сътрудника си Хакан Курташ – екранният й сътрудник от новия й сериал „ Благодаря, идващия! “. Теленовелата потегли по „ Нетфликс “ на 9 май и към този момент е измежду най-гледаните продукции в стрийминг платформата. Първият сезон на сантименталната комедия е от 8 двучасови епизода, а в най-скоро време ще има и втори сезон – дават обещание продуцентите.

В сериала хубавицата Серенай още веднъж е в основната женска роля и показва цялостния си искра. Ненапразно тя носи прякора Жената Демон – по този начин я назова един от някогашните й сътрудници, като по-точно се изрази по този начин: „ Серенай – това е демонът, от който мъжете би трябвало да се пазят “.

Оттогава не един и двама мъже са се опарвали от нейното лукавство, привлечени магнетично от съдбовния й мекушав искра. През последните години точно госпожица Саръкая е централна фигура във всички жълти турски таблоиди. Актрисата е в действителност неуморна да оплита един след различен в мрежите си известни артисти, предприемачи, шоумени, артисти.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР