Една от най-популярните услуги в туризма, особено в сферата на

...
Една от най-популярните услуги в туризма, особено в сферата на
Коментари Харесай

5 златни правила при наемане на кола

Една от най-популярните услуги в туризма, изключително в областта на бизнес пътуванията, е отдаването чартърен на разнообразни типове транспортни средства. И до момента в който множеството консуматори първоначално са малко скептични и недоверчиви, един път престрашили се, хората в множеството пъти стават доста огромни фенове на тази услуга.

Както всяко нещо и тук си има особености и тънкости. Фирмата за коли чартърен в София SpeedyCars.eu ни дават няколко скъпи съвета, благодарение на които да извлечем единствено хубавото от тази услуга при бизнес пътешестване или разходка до София. Ето и кои са най-деликатните моменти, които оскъпяват колите чартърен. 

1. Избягвайте спомагателната такса на летището
Всеки нает автомобил на летището би излязъл доста по-скъпо, в сравнение с в случай че посетите на място офис в столицата. Все отново, возилото би трябвало да бъде квалифицирано, заредено, закарано на място и служителят би трябвало някак си по-късно да се върне назад откакто ви съобщи ключовете. Да не приказваме, че самият престой на което и да било летище не е на ниска цена.

2. Всеки водач е от голяма важност и носи спомагателни разноски
При наемане на кола , возилото се дава на водача. И до момента в който броят на пасажерите нормално е без значение, то за всеки водач се заплаща в допълнение за правото да кара. Това бива подценявано много постоянно, само че представете си, че стане акцидент на пътя - какво ще вършиме тогава?

3. Младите водачи костват даже повече
Обикновено на младите водачи им е по-трудно да наемат кола. Доста постоянно за тях това е по-скъпо, да не приказваме, че в множеството случаи за хора под избрана възраст даже не се позволява да наемат кола.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР