Една от най-популярните родни фолк певици - Емилия стана на

...
Една от най-популярните родни фолк певици - Емилия стана на
Коментари Харесай

Емилия отбеляза 39 г. с носталгично ВИДЕО от 1987 г.

Една от най-популярните родни фолк певици - Емилия стана на 39 години и разгласява в профила си прочувствено видео от далечната 1987 година.

На клипчето изпълнителката демонстрира своите първи стъпки на музикалната сцена, а на декор към видеото вървят фрагменти от нейни осъществявания, снимани към днешна дата. Емилия поздрави своите правилни фенове с известната фолклорна ария " Лиляно моме ", изпълнявайки я прелестно както в детството си, по този начин и в този момент, написа trafficnews.bg.

Сред първите честитили на своята колежка и другарка бяха Преслава, Камелия, Ивана, Глория, Николета Лозанова и други.

" Днес ставам на 39 години.Колко хубаво и не толкоз. Понякога ми се желае да съм това дребното момиченце от видеото с обелените колене неподозиращо и незнаещо накъде ще го води живота, само че уви......Да, по-мъдра съм, и очевидно пораснала и не толкоз. Все още не преставам да върша наивни детски неточности, само че повече от всеки път съм осъзната и устремена към това, което желая. До мен са родителите ми, сестра ми, двете ми прелестни и положителни деца,които ми дават мощ да не преставам в сложния, само че прелестен живот подарен ни от Бог. Имам една прелестна обич, която е ключът към моето благополучие, ключът към хубостта, която човек излъчва когато обича и когато е обичан. Имам малко другари, само че същински. До мен е и моят екип, който доста обичам-Аз. Имам Семейство. Имам и една нестихваща обич, която ме води от 6-годишна възраст. Любов,която ме построи, шлифова и ми разкри един друг свят. Tова е МУЗИКАТА. Музиката ме свърза и с вас-хората/почитателите. Тя ми подари толкоз незабравими моменти.

Огромно благодаря на всеки един, който се е докоснал до мен като певица и човек и ми е дал любов и почитание. Но стига толкоз за мен и за вас.....Днес желая да благопожелавам празника на моята майка. Тя е основния провинен музиката да стане моята специалност и обич. Днес желая да и кажа какъв брой доста я оценявам и почитам. Да и кажа Благодаря за всичките грижи и обич, които ми е дала. Да и кажа Извинявай за сълзите и за терзанията, безсънните нощи и страданията, които без да осъзнаваме като дребни предизвикваме.
Мила мамо, Обичам те и благодаря на Господ, че си с мен с нас и че на този ден си ме родила. Честит празник!!! Обичам те!!! ", написа особено обръщение Емилия към видеото и го насочи към всички своите другари, близки и почитатели в мрежата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР