Една от най-популярните поговорка гласи, че човек винаги трябва да

...
Една от най-популярните поговорка гласи, че човек винаги трябва да
Коментари Харесай

Да сбъднеш детските мечти: защо Стърлинг ще води 550 ученици на мач

Една от най-популярните сентенция гласи, че човек постоянно би трябвало да помни от кое място е тръгнал. Английският национал Рахийм Стърлинг потвърждава, че не го е не запомнил, откакто се прочу с доблестен жест. Нападателят на " Манчестър сити ", който е любимец за премията на Асоциацията на професионалните футболисти през този сезон във Висшата лига, купи 550 билета за идния мач на своя отбор против " Брайтън " от полуфиналите във ФА къп.

Причината е, че Стърлинг ще заведе на трибуните на " Уембли " възпитаници от " Арк Елвин академи ", откъдето самият той потегля.

Когато схваща, че 3000 билета са останали свободни и ще бъдат върнати назад, Стърлинг се свързва с клуба си желае 550 пропуща, които персонално да заплати. Той ще обезпечи и превоз на децата, които се образоват в академията.

Стърлинг учи в " Арк Елвин " в района на Уембли, Лондон, откакто 5-годишен се мести в Англия от Ямайка. Учебното заведение е известно, че 92% от децата там са от малцинства. От тях 36% получават гратис образование и храна. В " Арк Елвин " се приказват към 50 разнообразни езика от всички учещи, измежду които арабски, албански, френски, немски, съветски и доста африкански езици.

Стърлинг, който има 19 гола от началото на сезона, е взел участие в благотворителни начинания и преди. През 2017 година той подари огромна сума за изцяло опожарената жилищна постройка " Грийнфел тауър " в Лондон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР