Една от най-популярните инфлуенсърки и манекенки у нас Александра Петканова

...
Една от най-популярните инфлуенсърки и манекенки у нас Александра Петканова
Коментари Харесай

Алекс Петканова с инфлуенсърска пауза? Красавицата сподели и за още нещо, което изненада

Една от най-популярните инфлуенсърки и манекенки у нас Александра Петканова още веднъж шокира почитателите. Красавицата показа, че Инстаграм стартира да ѝ става отегчителен и прекарва все по-малко време там. " Лично на мен платформата взе да ми омръзва и извозвам по-малко време в Инстаграм ", показа Петканова, която е една от най-следваните българки в обществената мрежа. Не излиза наяве дали Алекс ще сложи на пауза за известно време инфуенсърската си активност в Инстаграм и няма да спекулираме по тематиката, само че едно е несъмнено - звездата несъмнено е обект на голямо внимание и всеки неин пост натрупа хиляди лайкове.

Виж още: Bff или звездна забивка? Мили Боби Браун и синът на Джон Бон Джоуви стават все по-близки

Наскоро Петканова показа, че към този момент са и се появили първите бели косми на главата.

" Косата стартира да ми побелява! На 27г. съм и към този момент имам няколко бели косъма (които ме посъветваха да не късам, тъй като щели да станат повече)... ", написа тя в Инстаграм и разгласява своя фотография, на която следите от времето фактически се виждат, само че при деликатно вглеждане. Въпреки това обаче манекенката е решила да ги прикрие с багра и по този мотив се допита до почитателите на какъв цвят да заложи, пишат от " Монитор ".

„ Както и да е де, това е част от естествените процеси на тялото и не би трябвало да ме стряска, само че ми даде мотив да се замисля какъв цвят би ми отивал като се наложи да я боядисам цялата?➡️Лилава,сива, кафява или алена? ", написа още тя.

Виж още: Рачков заведе младото си гадже на сантиментална почивка в Италия 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР