Една от най-обсъжданите културни теми в момента е гостуването на

...
Една от най-обсъжданите културни теми в момента е гостуването на
Коментари Харесай

Максим Генчев се подигра на Джон Малкович: Събрани са му очите! Ще ме четка да го наема

Една от най-обсъжданите културни тематики сега е гостуването на Джон Малкович в Народен спектакъл " Иван Вазов ".

Мнение за събитието и организацията му изричат всевъзможни хора, тъй че не е изненада, че и българският режисьор Максим Генчев даде своята доза " рецензия " по тематиката. Под пост за Джон Малкович, цените на билетите и възмущението от тях, Генчев е направил много любопитен коментар-анализ на външния тип на Джон Малкович, както и на качествата му като артист на театралната сцена, съобщи Актуално.

Коментарът му припомня за нелепото изявление, което преди години Асен Блатечки направи във връзка играта на Хоакин Финикс в " Жокера ", като сподели, че " всеки може да се криви ". Ето какво написа Генчев: " Не е от класата на шекспировия артист Беркоф, занаятчия на моноспектакъла!!! Малкович е интелигентен късметлия с забавен лицев (събрани са му очите) маниер за кино, където артистът е зависим на постановка, осветяване (камера) и монтаж. За спектакъл не е нещо изключително (гледал съм го в Лондон). Но името продава!!! ". Веднага по-късно към Генчев е заложен следният въпрос: " Maksim Kolev Genchev Интересно, в случай че Джон Малкович гледа ваш филм, каква ли оценка ще даде?:) ". Генчев дава отговор в типичния за негов жанр: " той е артист. Вероятно ще ме четка, с цел да го наема:) подигравам се. "



Джон Малкович ще играе в театрална режисура в България. Американският артист ще дойде в София, с цел да бъде на сцената на Народния спектакъл в постановката " В самотата на памуковите полета " на Бернар-Мари Колтес под режисурата на Тимофей Кулябин.

Пред театъра се извиха опашки за билети, чиято цена е към 400 лв..

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР