Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с

...
Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с
Коментари Харесай

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

Една от най-обичаните обичаи по коледните празници е обвързвана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо разказват мечтаните дарове, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни мемоари, когато с неспокойствие и  усърдие са изброявали желанията си за това какво желаят да открият под елхата.
Прочетете още
Традицията за писане на писмо до положителния белобрад дъртак е неразделна част от коледните празници в доста страни. Един от най-ранните регистрирани случаи на., когато дребните братя Джоузеф и Томас Чапман адресират желанията си по този начин: “До Дядо Коледа, горе на комина ”. петгодишната Марджъри от Викторианска Англия написала писмо, в което имало следния лист: “панделка и топка за котето, играчки патета и пилета и платнен чорап. ”

Днес милиони деца пишат на най-обичания дядо в света всяка година, като доста от писмата идват на Северния полюс в формалната пощенска кутия на Дядо Коледа.

Но кой е един от най-бързите и лесни способи да изпратите писмо до положителния дъртак още през днешния ден?

Като отидете в най-близкия до вас Lidl магазин! До 10 декември във всичките си 121 магазина в страната Lidl дава опция на клиентите си да изпратят своите писма до Дядо Коледа, като ги пуснат в особено разположените за тази цел празнични кутии. Отключете магията на Коледа като споделите този момент с децата и фамилиите си.

За да сътвори още по-голямо празнично въодушевление, Lidl предлага и красиво направено коледно писмо. на веригата всеки ще открие писмото с коледни илюстрации, което да отпечата и да попълни дружно с децата си. Чудесните празнични рисунки са дело на надарената художничка Евгения Войнова, илюстратор на едни от най-популярните детски книги, измежду които „ Цветна неразбория “, „ Давид “ и „ Сто жаби “.

Ако пък се чудите по какъв начин се написа писмо до Дядо Коледа, споделяме с вас няколко професионални съвета:
Първо би трябвало да адресирате писмото вярно: " До Дядо Коледа, Северен полюс ". Това е обичайният метод за адресиране на коледни писма до положителния дъртак и ще помогне писмото да бъде доставено на вярното място. Включете къс привет, като да вземем за пример " Скъпи Дядо Коледа " или " Здравей, Дядо Коледа! " Това ще направи писмото по-лично и ще накара Дядо Коледа да се почувства оценен. Уточнете тъкмо какво желаете за Коледа. Белобрадият дъртак работи интензивно, с цел да донесе дарове на всички момчета и девойки, тъй че е значимо да сте допустимо най-ясни, когато споделяте желанията си. Например: " Надявам се, че тази година за Коледа ще ми донесеш алено колело, плюшено мече и настолна игра. " Също по този начин в писмото си не забравяйте да бъдете и учтиви. Добрите обноски са доста значими, изключително когато пишете на Дядо Коледа. Така че не забравяйте да кажете " апелирам " и " благодаря " и да му пожелаете щастлива и спокойна почивка.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg