Една от най-обичаните инфлуенсърки у нас Антоанет Пепе публикува изненадващо

...
Една от най-обичаните инфлуенсърки у нас Антоанет Пепе публикува изненадващо
Коментари Харесай

Антоанет Пепе с откровено видео за раздялата си с Филяка и Иво Каримански

Една от най-обичаните инфлуенсърки у нас Антоанет Пепе разгласява изненадващо видео след дълга пауза в YouTube. В него влогърката отговори на разнообразни въпроси от почитателите си, касаещи както професионалните ѝ планове, по този начин и персоналния ѝ живот. След дълго очакване почитателите схванаха каква е същинската причина за раздялата с Филяка.

" От дребна съм извънредно дейна и и динамична. Така стартирам да изземам и функционалности, типични за един мъж. В даден миг обаче тези неща стартират да тежат, а индивидът до мен не е имал очакване за това ", изяснява тя.

Оказва, че във връзката с Филяка тя се е чувствала комфотно в ролята си на динамичен човек, само че след появяването на третото ѝ дете, това трансформира динамичността посред им.  Именно това разминаване и дисбаланс в връзките стартира да предизвика разногласия, които трансформират връзките им в токсични.

Във видеото Ети споделя, че съгласно науката Хюман дизайн, на нея би ѝ подхождал човек, който е динамичен колкото нея или даже повече. в последна сметка, когато двама души желаят разнообразни неша, то идва време да се постави завършек на взаимоотношенията.

" Трябвало е да се разделим, с цел да се отпушим и да стартираме отначало ", добавя тя.

Но завръща ли се Антоанет към YouTube и какво ново можем да чакаме от нея? Гледайте във видеото по-долу:

А  можете да чуете какво ни описа тя, когато ни беше на посетители!

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР