Една от най-обичаните и успешни млади български изпълнителки Керана, става

...
Една от най-обичаните и успешни млади български изпълнителки Керана, става
Коментари Харесай

Ку-Ку бенд“ се връща в bTV, взима и Керана

Една от най-обичаните и сполучливи млади български изпълнителки Керана, става водеща на най-новата занимателна музикална игра в ефира на bTV – „ Коя е тази ария? “. Предаването започва с два епизода на 14 и 15 септември (събота и неделя) от 22:30 ч., които ще се излъчат незабавно след извънредните епизоди на 11-тия сезон на „ Гласът на България “, чието начало също е в двата уикенд дни от 20:00 часа.

Керана влиза в студиото на „ Коя е тази ария? “ и новото ѝ амплоа в компанията на превъзходните музиканти от „ Ку-Ку бенд “, които се завръщат в ефира bTV, а на рояла ще застане Евгени Димитров – Маестрото, който е и продуцент на играта.

„ Намерихме си прелестен музикант, актьор и артист за водещ, и считам, че в лицето на Керана имаме ужасно попадение. Новата музикална игра е българският вид на международен ефирен формат, който от няколко десетилетия шества по целия свят със страховит триумф. Щастлив съм, че bTV реши да я направи и в България “, показа Маестрото в изявление за „ Тази заран “ през днешния ден.



„ Много съм щастлива и още не мога да допускам какво тъкмо ми се случва. Много е друго да съм водеща, бендът и участниците са страхотни и сигурно ще е доста занимателно за всички фенове, които ще ни гледат! “, вълнува се Керана преди старта на първия сезон на музикалната игра. 

Във всеки епизод на играта двама участници принуждават един против различен, с цел да познаят „ коя е тази ария “ единствено въз основа на няколко ноти, изпълнени от група онлайн. Песните, които те би трябвало да разпознаят, обгръщат всевъзможни жанрове, езици и десетилетия – от типичен рок до българска сцена, новата вълна, модерни международни шлагери. За да завоюват, участниците би трябвало да победят противника си с експедитивност и да отгатнат верните песни в поредност от игри.

Самите състезатели са особено подбрани – хора с бързи рефлекси и знания в разнообразни жанрове и интервали в музиката, с разнообразни специалности – архитекти, графични дизайнери, експерти по разбор на данни, държавни чиновници, адвокати, ветеринарни лекари и спортни мениджъри и други, които имат богат музикален усет.

„ Коя е тази ария? “ (Name That Tune) е американска телевизионна музикална игра, основана през 50-те години и осъществена в над 27 страни на 4 континента. Собственост е на Prestige Entertainment, а в България се осъществя от продуцентска компания 7/8.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР