Една от най-обичаните български поп изпълнителки – Поли Генова, ще

...
Една от най-обичаните български поп изпълнителки – Поли Генова, ще
Коментари Харесай

Поли Генова отвежда публиката в Лапландия за „По-добрата Коледа“

Една от най-обичаните български поп изпълнителки – Поли Генова, ще изненада публиката с величествен празничен театър. От през днешния ден в продажба влизат билетите за извънредното коледно шоу на чаровната звезда. Неповторимият формат на концерта ще потопи феновете в магичната коледна Лапландия, където за първи път ще могат да се насладят на коледните песни от новия албум на звездата. Събитието ще се състои на 20 ноември 2022 година в Киноцентър Бояна, къ дето феновете ще се насладят на приказна коледна конюнктура и музикални магии. Концертът ще се организира под патронажа на Посолството на Финландия в България, а негови специфични посетители ще бъдат Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов, Прея и артистът Любо Нейков.

Билети за магичното преживяване могат да бъдат закупени онлайн на или на касите на EasyPay в цялата страна.

Коледа е време за сбъдване на фантазии и точно поради това 100% от средствата събрани от продажбата на билетите ще бъдат дарени на „ Операция: Плюшено мече “, съдружие което поддържа развиването на младежи в неравностойно състояние. В продажба са билети от разнообразни ценови категории, както и стеснен брой VIP билети, към които феновете ще участват на изтънчен коктейл по време на концерта, ще получат покана за Коледен базар и разходка из декорите на киноцентъра и опцията персонално да се срещнат с Поли Генова.

„ По-добрата Коледа “ е планът, който с години се мечтае, осмисля и оформя в главите на мен и на екипа ми. Отне ни време, с цел да успеем да подготвим и поднесем на всички вас този специфичен и доста прочувствен музикален букет от прелестни композиции и текстове. Броя дните до 20-и ноември, когато ще можем онлайн, дружно с моето музикално семейство, да представим точно албума „ По-добрата Коледа “ , показа Поли Генова.

Официални сътрудници на събитието са Coca-Cola и bTV Media Group, чието включване подсигурява същински вълшебно прекарване.

За Поли Генова
Поли Генова е един от най-успешните актьори на българската музикална сцена. Изпълнител е на №1 шлагерите Last Night, No More, Na Na и други Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 година печели влиятелното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която взе участие, се трансформира в шлагер в Европа. През 2015 година Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, извършен в България, с което става извънредно известна измежду почитателите на състезанието по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР