Една от най-обичаните български банди Остава е готова с най-новото

...
Една от най-обичаните български банди Остава е готова с най-новото
Коментари Харесай

Видео сингълът от предстоящия нов албум на ОСТАВА е вече факт

Една от най-обичаните български банди Остава е подготвена с най-новото си видео към пилотния сингъл от идния нов студиен албум. Песента се споделя „ Саботаж " и от седмици звучи в националния радио ефир, където се радва на извънредно положителни мнения. Текстът и музиката са дело на Свилен, а за аранжимента групата работи взаимно с Георги Станев.
„ Дадох това име на песента, тъй като мисля, че думата е забавна и не се употребява постоянно в български песни. Също по този начин сме слушали доста Beastie Boys и сме мега почитатели. Текстът споделя за това по какъв начин хората се самозалъгват и не живеят пълноценно. " - споделя Свилен Ноев.
„ Надявам се песента, да доближи до повече хора, тъй като е танцувална, има заразяваща мелодия и положителни музикални моменти, както и завладяващ текст. Има нещо от 80-те примесено с нещо от 2020-та. Определено е повече поп в сравнение с рок като чувство, което е умишлен избор. " - споделя Георги Георгиев - Жоро.
Идеята и реализацията на видеото към „ Саботаж " са дело на брачната половинка на Свилен - Невена Спасова.
В дългогодишната си история Остава имат над 20 видео клипа, 5 студийни и 3 концертни албума, включващи многочислени шлагери, които безкомпромисно утвърждават групата като една от най-успешните на българската музикална сцена. Сега „ Саботаж " слага началото на нов креативен интервал за Остава, който се чака да приключи с следващ студиен албум напролет на 2020 година.
На 29-ти декември, момчетата ще изпратят отиващата си 2019-та година с обичайния коледен концерт в най-хубавия клуб за жива музика SOFIA LIVE CLUB.

 &fbclid=IwAR0EY0OfRhNUTMAanK9aPOa2NWa2Ztspj4pN642GVaOobXv4tNwj2CcGI74
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР