Една от най-нашумелите и коментирани поредици през последните години –

...
Една от най-нашумелите и коментирани поредици през последните години –
Коментари Харесай

Сериалът „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ с премиера по DIEMA FAMILY

Една от най-нашумелите и коментирани поредици през последните години – „ Домът, в който си роден, е твоята орис “, ще направи своя дебют по DIEMA FAMILY на 5 януари (сряда). Сюжетът на поредицата ще завладее българските фенове с разтърсващ роман за една сложна и обременена от предишното обич. Хитовата продукция е основана на музи от същинска история бестселър „ Момичето на прозореца “ на известната авторка Гюлсерен Будайъджъоглу, която е и сценарист на сериала. Епизодите на поредицата ще бъдат предавани от понеделник до петък от 22:00 ч.

Определя ли домът нашата орис? – отговорът ще търси Зейнеп. Съдбата на роденото в оскъдно семейство и малко благоприятни условия момиче ще се преобърне, когато фамилията, за което майка ѝ работи, предлага да я осинови. Родителите на Зейнеп се съгласяват с вярата, че ще дадат по-добър живот на щерка си. В новото си семейство тя учи, заобиколена е от красиви предмети и обич, само че постоянно има чувството, че не е на мястото си. Бедната и почтена Зейнеп се трансформира в интелигентна, образована и красива млада жена, сгодена за мъж от висшата класа на обществото. Тази приказка, обаче, ще свърши ненадейно, когато родната ѝ майка се появява с готовност да си върне контрола върху живота на щерка си.

След като реализира свръхестествен триумф с сантименталната комедия „ Ранобудна птица”, Демет Йоздемир влиза в по-задълбочен женски облик. За героинята си в „ Домът, в който си роден, е твоя съдба” тя разяснява: „ Харесва ми, че тя е в действителност близка с двете си майки. Всички сме привързани към фамилиите си по един или различен метод, тъй че това чувство ни е познато в действителния живот”.

До Демет в сериала застават звездата от „ Черно-бяла обич “ Ибрахим Челиккол и Енгин Йозтурк, прочут на българските фенове с присъединяване си в "Пепел от рози ". Според екранния й сътрудник Челиккол умеенето да внушиш избрани страсти е водещо за актьорската специалност. „ Героят ми е почтен човек, доста цени фамилните връзки, уважението и любовта към близките са измежду целите в живота му. Бих споделил, че историята е доста чиста, доста прочувствена и истинска”, споделя Челиккол.

Премиерният сериал „ Домът, в който си роден, е твоя съдба” носи мощни послания и визира въпроса за мястото на дамите във към момента съществуващите патриархални общества. Внимание е обърнато и на казуса с психическото и домашно принуждение. Продуцентът Онур Гювенатам споделя в изявление: „ Тази история е основана на действителни събития. Книгата има голям триумф и продукцията я пресъздава отлично. Двамата ни основни герои – Мехди и Зейнеп, оферират в действителност добра интерпретация на тази сложна, само че същинска любовна история”.

Гледайте премиерния сериал „ Домът, в който си роден, е твоята орис “ всяка делнична вечер от 22:00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР