Една от най-красивите дами в родния шоубизнес, Мария Силвестър, винаги

...
Една от най-красивите дами в родния шоубизнес, Мария Силвестър, винаги
Коментари Харесай

Мария Силвестър разкри колко пластични операции има

Една от най-красивите дами в родния шоубизнес, Мария Силвестър, постоянно е била изцяло откровена с почитателите си. А откогато стартира да се занимава интензивно с инфлуенсърство в Инстаграм, почитателите ѝ я заливат с въпроси, на които тя дава отговор, явно с необятна усмивка и типичното ѝ възприятие за комизъм.

Актрисата несъмнено пленява публиката освен с съвършените си пропорции и смайваща хубост, само че и с чара, който излъчва. И за следващ път се оказа, че няма нищо по-добро от естествената красота, която не може да бъде реализирана даже и с най-скъпите процедури, написа varna24.bg.

Силвестър отговори на един от въпросите, които най-вече вълнуват почитателите ѝ, а точно дали е правила корекции по лицето си. Мария, типично в собствен остроумен жанр, отговори, че е изцяло естествена и в никакъв случай не е лягала под ножа, с цел да има съвършения чип нос и мечтаните от всички изпъкнали скули. Те просто са ѝ подарък от природата. За сметка на това обаче постоянно поддържа здравето на кожата си с процедури.

" Тоя нос е създаден в Костенец, скулата също. Просто се подкрепям с подобаващи процедури ", написа Мария.

В момента актрисата е ангажирана само в предаването " Мармалад " и разполага с повече време да поддържа връзка с почитателите си, а наподобява, че това занятие ѝ носи същинска наслада.
Свързани вести Умна и красива: Мария Силвестър се посвети на ново начинание
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР