Една от най-коментираните участнички от актуалния сезон на Ергенът“ и

...
Една от най-коментираните участнички от актуалния сезон на Ергенът“ и
Коментари Харесай

Палавница! Магдалена от „Ергенът“ минала през леглата на Дългия и Гришо

Една от най-коментираните участнички от настоящия сезон на „ Ергенът “ и спрягана за победителка Магдалена Томова се оказа остаряла познайница на светския живот у нас.  

Славата й проработила още с присъединяване й в състезанието „ Мис Варна “, който печели преди 18 години. След това обаче тя не съумява да се наложи като модел. За сметка на това може да се похвали с много богат опит с мъжете и даже на времето имала интимна връзка със Слави Трифонов, написа „ Галерия “.

Запознати разкриват, че  Маги е била бивше гадже на Дългия в по-младите си години, само че липсват детайлности какъв брой време е траяла аферата им. Слави от много време има афинитет към девойки от Варна. Освен Маги Томова, и огромната му обич психоложката Маги Ангелова, също е от морската ни столица.

Още една известна персона е спрягана за половинка на русокоската. Става въпрос за най-известния ни тенисист Григор Димитров. Самата плейбойка не крие околните си връзки със спортиста и в обществените мрежи е разгласила техни общи фотоси.

„ Споделям ви миг от една доста вълнуваща и вдъхновяваща среща “, акцентира се хубавицата под запечатания миг с Гришо.

Магдалена обаче не е от дамите, които си падат по трайните връзки, настояват осведомени. Затова и в действителност остава самотна майка на момиче. Една от последните й афери е била със притежател на столично заведение. Там Томова се подвизава и като шеф, което продължава да е по този начин до ден сегашен.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР