Една от най-коментираните светски двойки Андреа и Кубрат Пулев отново

...
Една от най-коментираните светски двойки Андреа и Кубрат Пулев отново
Коментари Харесай

Андреа и Кобрата пак разделени?

Една от най-коментираните всемирски двойки Андреа и Кубрат Пулев още веднъж е поставила завършек на връзките си, твърди „ Уикенд”. Певицата не честити рождения ден на спортиста, който бе при започване на май. Пулев показа в обществената мрежа всички честитки, като имаше даже от Преслава, само че не и от обичаната му Андреа. Чалга звездата е спряла да харесва фотосите на новия си остарял обичан, а преди не пропускаше да изкаже утвърждението си към всеки негов пост.

Същото е ситуацията и при Кобрата, който, откакто двамата се събраха, стартира да харесва всяка фотография на обичаната си. От към 10 дни обаче двамата сами укрепват слуховете, че са ексдвойка.”Андреа таман разгласява на страницата си всички фотоси с Кобрата и двамата отново се изпокараха и в този момент й е неловко отново да ги изтрие, а той не иск да се знае за проблемите им”, разясняват от обкръжението на двойката.

Двамата за първи път скъсаха предходната година след 12 години дружно, само че преди по-малко от месец още веднъж се събраха.

фотография:инстаграм андреа
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР