Една от най-коментираните раздели тази година се оказа тази между

...
Една от най-коментираните раздели тази година се оказа тази между
Коментари Харесай

Заедно ли са Шакира и Том Круз

Една от най-коментираните раздели тази година се оказа тази сред Шакира и Жерар Пике. След доста обществени изяви, песни от страна на певицата към някогашната ѝ половинка и новата му обичана Клара Чиа Марти, почитателите започнаха още по-внимателно да наблюдават персоналния живот на Шакира и какво се случва с нея.

Съвсем неотдавна изпълнителката предизвика изказвания за нов разказ и то не с кого да е, а с артиста Том Круз. Повод за тези спекулации е взаимното им появяване на Гран При на Формула 1 в Маями. 46-годишната колумбийка и 60-годишният артист от " Мисията невъзможна " са снимани с тъмни слънчеви очила и явно се радват на взаимната си компания.

Според Page Six Том Круз демонстрира сантиментален интерес към Шакира. Вътрешен човек споделя пред изданието, че 60-годишният артист е " извънредно заинтригуван " от колумбийската певица, защото усеща, че " има химия " сред тях.

Изпълнителката на " Hips Don`t Lie " " има потребност от мека възглавница, върху която да падне, след всички проблеми, които имаше при раздялата си с Пике и това може да се окаже Том ", твърди източникът, който разказва Том Круз като " прекрасен и доста надарен човек ", като прибавя, че огромен плюс за артиста е, че Шакира не е по-висока от него.

Според изданието холивудският деец даже е изпратил цветя на изпълнителката на " Whenever, Wherever ", откакто пътищата им се пресякоха на автомобилното съревнование в Южна Флорида.

Шакира е майка на две деца - Саша и Милан, които има от Пике, след 12-годишната им връзка. Круз е татко на три деца - Изабела и Конър, от брака му с Никол Кидман, както и Сури, която е плод на любовта им с Кейти Холмс.

Актьорът влезе в заглавията на медиите преди броени дни, откакто бе разгласен за победител за най-хубаво осъществяване във филм в " Топ Гън:Маверик " на филмовите награди на MTV. Той беше номиниран дружно с Остин Бътлър ( " Елвис " ), Флорънс Пю ( " Не се тревожи, скъпа " ), КеКе Палмър ( " Не " ) и Майкъл Б. Джордан ( " Крийд III " ).

От Daily Mail напомнят, че " Топ Гън:Маверик " излезе по кината през май предходната година и събра 1.49 милиарда $ в бокс офисите по света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР