Една от най-известните тенисистки в света, американката Серина Уилямс напусна

...
Една от най-известните тенисистки в света, американката Серина Уилямс напусна
Коментари Харесай

Серина със сълзи на очите: Аз приключих!

Една от най-известните тенисистки в света, американката Серина Уилямс напусна разплакана конференцията си на Australian Open след загубата в два сета от Наоми Осака на полуфиналите.

Особено загадъчни бяха последните думи на 39-годишната американка. Преди да стане от стола тя съобщи: „ Аз завърших! “. Това породи въпроси дали носителката на 23 трофеи от Големия шлем не приключва кариерата си.

"Беше ден на огромни неточности от моя страна. Това беше факторът, който реши изхода от мача. Имах толкоз доста благоприятни условия, само че направих прекомерно доста елементарно позволени неточности ", съобщи Уилямс.

На въпрос дали това е просто един неприятен ден в кариерата ѝ, американката, която очевидно беше доста разчувствана, приключи разплакана с думите: „ Не знам! Аз завърших! “.

След това напусна залата.

След мача с Наоми Осака публиката изпрати Серина Уилямс с овации. В изявлението на корта американската ветеранка беше запитана дали това е последното ѝ прощаване с Аустрелиън Оупън, а отговорът беше също много мистериозен.

"Ако в миналото кажа Сбогом, няма да кажа на никого “, съобщи носителката на рекордните седем трофеи от Откритото състезание на Австралия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР