Една от най-известните спортни двойки в България вече е в

...
Една от най-известните спортни двойки в България вече е в
Коментари Харесай

„Златната“ Мадлен скъса със сина на Слави Бинев

Една от най-известните спортни двойки в България към този момент е в предишното.  “Златното момиче ” Мадлен Радуканова и таекуондистът Калоян Бинев са разграничени, научи HotArena.

Гимнастичката от ансамбъла и синът на Слави Бинев са поставили завършек на връзката си напролет. За разлъката призна неотдавна и чаровната Мадлен. В час почитателите на въпрос „ Имаш ли гадже “, тя отговори малко и ясно „ Не “. Освен това двамата са изтрили всичките си общи фотоси в обществената мрежа.

Мадлен и Калоян бяха дружно към две години. Връзката им стартира в края на 2017-а двамата са срещнаха около сестрата на Калоян – Елена, която бе съотборничка на Мадлен. В началото те криеха връзките си,  но след половин година дружно разкриха връзката си. Бяха бясно влюбени и се подкрепяха. Калоян следваше обичаната си на надпреварите й в България. Тя от своя страна на няколко пъти го посрещаше на летището след триумфи в чужбина. Двамата  споделяха една огромна фантазия - медали от Олимпийските игри. Каква е повода за раздялата им не е ясно, само че тя е изненада за мнозина написа „ България Днес “.

Щерката на футболния треньор Милен Радуканов беше част от самостоятелния народен тим, само че реши да се включи в селекцията на ансамбъла през лятото на 2016-а. Красавицата бе определена от новата треньорка на представителния отбор Весела Димитрова дружно със сестрата на Калоян – Елена.

Спортната кариера на Калоян също е на доста високо равнище. Синът на някогашния депутат и евродепутат Слави Бинев впечатлява със своите триумфи още от детска възраст и към този момент може да се похвали с европейска купа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР