Една от най-използваните електронни пощи – Gmail съвсем скоро може

...
Една от най-използваните електронни пощи – Gmail съвсем скоро може
Коментари Харесай

Gmail се променя

Една от най-използваните електронни пощи – Gmail напълно скоро може да се снабди с нов дизайн. От Гугъл оповестиха, че тестват нов интерфейс, който все още е наличен единствено за стеснен брой консуматори, само че откакто преминат тестванията той ще бъде показан на всички консуматори на платформата. Новият дизайн е прочут на корпоративните консуматори, откакто по-рано от Гугъл го вкараха в платформата Workspace.
`Gmail

Потребителите ще имат опция да избират сред три вероятни изгледа на Gmail. Единият от тях е фокусиран върху атачмънтите, вторият от Гугъл назовават комфортен, а третият е преобразена версия на този с който множеството консуматори са привикнали. Включените в програмата ще получат предложение за промяна на образа на Gmail, като могат да възстановят остарелия си аспект от настройки, до момента в който не бъде показана формалната смяна.



Разликите с актуалната настройка на Gmail са много, първоначално потребителите имат достъп до четири раздела в главната част с бързи връзки към пощата, чат, виртуални пространства и Гугъл Meet. Нови са още иконите, уведомленията, анимациите, както и цялостният дизайн на електронната поща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР