Една от най-хубавите части на празничния сезон са коледните базари. Мигащите

...
Една от най-хубавите части на празничния сезон са коледните базари.
Мигащите
Коментари Харесай

Искате ли да печелите $64 на час, за да пиете греяно вино?

Една от най-хубавите елементи на празничния сезон са коледните базари.

Мигащите светлини. Празничната музика. Вкусните лакомства, които незабавно ви стоплят в студения ден на извършване на покупки.

Но не би ли било хубаво в действителност да печелите пари от коледен базар, вместо просто да ги харчите?

Ако живеете във Англия, имате шанс.

Според Metro онлайн изложбена платформа, наречена ExpoCart, търси човек, който да посещава коледни базари на ненапълно работно време, обикаляйки Англия, Шотландия и Уелс.



Според ExpoCart това е доста значима работа за пазарните изследвания на компанията, защото тя възнамерява агресия в този бранш през идната година.

„ За страдание, нямаме запаси да изпратим член на нашия екип на всички коледни базари, които Англия може да предложи “, се споделя на уеб страницата на ExpoCart.

„ Тогава се замислихме... Това е работа-мечта за множеството хора... Да върви на коледен базар, да се любува на празненствата, да пазари, да пие греяно вино... Защо да не наем човек, който да направи тези скъпи пазарни проучвания за нас?, “ допълват от компанията.

Избраният претендент ще посети най-малко 10 пазара сред 6 и 24 декември, в това число коледния базар в Бирмингам, този в Единбург, както и Winter Wonderland.

По време на визитата си той ще би трябвало да рапортува за другите снабдители, съоръжение и така нататък, както и да направи качествени фотоси.

До 10 януари този човек ще би трябвало да напише отчет от 750 думи със фотоси за всеки базар.

Тази позиция също по този начин е добре платена. Покриват се освен пътните разноски, само че и към 64 $ на час, като можете да водите другар на всеки базар, който посещавате.

Идеалният претендент би трябвало са живее във Англия и да има шофьорска брошура.

Той би трябвало да е навършил минимум 18 години и да бъде изцяло захласнат от Коледа и всичко, обвързвано с празника, съгласно ExpoCart.

За да кандидатствате, просто попълнете онлайн формата на уеб страницата на ExpoCart и разкажете на компанията със лични думи за какво сте съвършен за позицияна.

В момента няма краен период за кандидатстване, само че евентуално това ще бъде преди 6 декември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР