Една от най-хитовите романтични истории започва да се излъчва и

...
Една от най-хитовите романтични истории започва да се излъчва и
Коментари Харесай

Бурни романтични емоции с премиерния сериал „Ти си моята съдба“

Една от най-хитовите сантиментални истории стартира да се излъчва и в българския ефирен ефир от 27 юни. П ремиерният сериал „ Ти си моята орис “ ще потопи феновете в един трогателен и вълнуващ свят всеки работен ден от 13.30 ч. по NOVA . Новите герои са изцяло противоположни личностни, на които ориста е предопределила да се влюбят.

Главната героиня Палави е всеотдайна жена, останала вдовица на млада възраст. Тя се опасява да се омъжи още веднъж, защото не може да преодолее случилото се в предходния си брак. Един ден се среща с локалния магнат Рагав Рао, който крие положително и почтено сърце зад арогантното си държание. Въпреки първичните различия, двамата се влюбват мощно и признават възприятията си. Така слагат началото на една невероятна история, в която се изправят сами против бурите на живота, с цел да продължат пътя си дружно.
 NOVA
„ Ти си моята орис “ е сниман и излъчен по време на пика на COVID-19 и доста скоро се трансформира в един от най-предпочитаните сериали по света. В основните функции влизат новите звезди на Индия Шиванги Кедкар и Сай Кетан Рао, Професионалният път на Сай като артист стартира с участия в няколко плана за Боливуд, а дебютът му в малкия екран е в комедийния сериал „ Three Half Bottles “. Особено внимание притегля с облика си на Рагав Рао в „ Ти си моята орис “. Екранната химия сред него и необикновено красивата актриса и модел Шиванги Кедкар бързо е видяна и двамата се трансформират в същинска сензация в обществените мрежи.
 NOVA
В извънредно изявление за IndiaToday.in Шиванги разгорещено споделя: " Това е първото ми присъединяване в сериал и за мен фотосите, интервютата и камерата са нещо ново. Но давам 100 % от себе си ". Сай прибавя: " Хората се срещат и този сериал е за това по какъв начин тяхната история се движи напред. Аз съм от Хайдарабад и част от фотосите се организираха там. Опитът от претърпяното е в действителност доста скъп за мен ".

За триумфа на поредицата не без значение е и присъединяване на останалите надарени артисти, измежду които Прианка Давали, Химаншу Бамзай, Милинд Патак, Рутуджа Савант и Рагини Ша.

Гледайте премиерния сантиментален сериал " Ти си моята орис " от 27 юни – всеки работен ден в 13.30 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР