Една от най-горещите теми през месеците след руската инвазия в

...
Една от най-горещите теми през месеците след руската инвазия в
Коментари Харесай

Седмични новини за енергетика: Какво гориво ще използва АЕЦ "Козлодуй"; "Булгаргаз" губи, НЕК печели

Една от най-горещите тематики през месеците след съветската инвазия в Украйна е какво ще вършат страните в Източна Европа с нуклеарните си централи, които са построени от съветски фири и употребяват съветско гориво. Работата на АЕЦ-ите в тази част на Европа е директно и индиректно обвързвана с Русия, защото горивото и поддръжката идва оттова. България има няколко разновидността и никой от тях не е изключително елементарно, само че повече по тематиката може да се прочете.

Денис Дидик е украински енергиен специалист, съгласно който България и Украйна могат да работят дружно в бъдеще по доста неща в бранша. Според него съветската хватка в енергийните предприятия може да бъде прескочена, само че също по този начин той акцентира опита си в Украйна и по какъв начин минава преходът там..

Българският газов снабдител " Булгаргаз " е на минимална загуба през първите 9 месеца на тази година. обаче се крият доста противоречиви решения, промени в управлението, безценен газ и провалени търгове. Дружеството е една от черните овци на българската енергетика, тъй като в последните години става буфер на недобри политически решения.
Реклама Ако сте проуснали
Най-големият снабдител на електрическа енергия в страната НЕК (Национална електрическа компания) за третото тримесечие през 2022г. Своеобразен връх до момента. Дружеството среща проблеми с нежелани произшествия, само че все още се оправя и съумява да се възползва от рецесията с енергийните цени на пазара.
И още
С началото на отоплителния сезон хората насочват вниманието си към сметките за вода, парно, ток и прочие. Един от безконечните проблеми е по какъв начин се образуват сметките за вода и за какво те почтено не дават отговор на това, което човек си показва из начало. може да откриете по какъв начин се калкулират те и какви са най-често срещаните проблеми.

За да има Европа достъп до повече азерски газ,. От страната също упорстват за дълготрайни контракти, които да избият техните лични финансови вложения.
Реклама Зелена сила
- тематиката става все по належаща, защото Брюксел би трябвало да се пригоди към новата динамична реалност. Проблемът най-много е по какъв начин да се настроят старите начинания към новите цели.
Свързани публикации Седмични вести за енергетика: Шистовият газ - " за " и " срещу " ; Бизнесът ще получи с 20% по-евтин ток; Ще има ли вятърни перки в Черно море 5 ноември 2022, 08:00 Седмични вести за енергетика: Дългосрочната прогноза за времето в Европа; Как Русия унищожава енергийната система на Украйна 29 октомври 2022, 13:04 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Евгени Ахмадзай
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР