Една от най-големите звезди на съвременното кино Брат Пит навършва

...
Една от най-големите звезди на съвременното кино Брат Пит навършва
Коментари Харесай

Брад Пит навършва 60 години с около 60 запомнящи се роли в кариерата си

Една от най-големите звезди на актуалното кино Брат Пит навършва 60 години през днешния ден, а сивмоликата на юбилея е фактът, че до този миг той е изиграл към 60 функции в сериали и филми от началото на кариерата си от 1987 година насам.

Брад Пит е роден на 18 декември в Шоуни, Съединени американски щати. Той е най-голямото дете от фамилията. Майка му е учителка, а татко му има компания за зеленчуци. Заедно със фамилията си Брад се мести в Спрингфийлд, Мисури, където учи в „ Кискапу Хайскол “. Детството му минало умерено - щастливо семейство, малко другари, само че доста излети, само че имало нещо което го правело забавен – обожавал филмите! Брад бил безусловно обладан от киното и постоянно намирал време да гледа някой филм, било той анимационен или сапунен сериал.

Учи счетоводство в университета в Мисури и напуща колежа два месеца преди да приключи, и образованието му остава незавършено. Той отпътува с кола, която се споделя „ Run around Sue “, като отпътува за Калифорния. За него стартира нов живот. Той е млад, упорит и има 5 $ в джоба си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР