Една от най-големите звезди на родния ни поп-фолк – Ивана,

...
Една от най-големите звезди на родния ни поп-фолк – Ивана,
Коментари Харесай

Ивана маха силикона заради деформации на бюста си: Ако някой държи на мен, ще ме хареса и без силикон

Една от най-големите звезди на родния ни поп-фолк – Ивана, е решила да се раздели със силиконовите си импланти.Певицата към момента не е легнала под нoжа, само че обмисляла да направи интервенцията напълно скоро, издават нейни близки.

Изпълнителката на „ Шампанско и сълзи ” напомпа бюста си пред цели 18 години и признава, че тогава го направила, с цел да се хареса на съответен мъж. Между тях нищо не се получило, само че пък Ивана толкоз се зарадвала на новата си визия, че след това още няколко пъти подменяла подплънките с по-големи.

<С днешна дата обаче имплантите почнали да се деформират и тя била безапелационна, че ще ги в профил вечно. Звездата изчела куп информация по тематиката и открила, че изкуственият материал в тялото й може да навреди на организма й. Наплашена, тя се свързала с пластичния си хирург и незабавно си записала час за следващата интервенция. Певицата възнамерявала за последно да се подлага на сходна намеса и да се върне към по-естествения външен тип. „ Преди доста държах да се харесам на всички, само че към този момент не ме интересува непознатото мнение. Ако някой държи на мен, ще ме хареса и без силикон ”, разправяла Ивана пред другари, предават от Уикенд. Източник: hotarena.neta class= “se-box se-article “ href= “https://skafeto.com/?p=16530″ target= “_blank “> Ивана: Спрях диетите! Пия по чаша дневно от това знамение, а резултатът е, че стопих 6 кила за нула време!Ако някой ден се провежда конкурс „ Царица на отслабването “, то умерено може да сме сигурни, че ср…Apr 24 2017skafeto.com

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР