Една от най-големите компании за електронна търговия в Турция Trendyol

...
Една от най-големите компании за електронна търговия в Турция Trendyol
Коментари Харесай

След планове за навлизане в България през тази година, турски онлайн гигант се насочва и към Украйна

Една от най-големите компании за електронна търговия в Турция Trendyol има проекти да навлезе на украинския пазар. Това известие идва на фона на достигането на двугодишната граница на съветската инвазия

Новината пристигна след среща на президента на Trendyol Group Чалаян Четин и основния изпълнителен шеф на производителя на дронове Bayka Халук Байрактар с министъра на стопанската система на Украйна Юлия Свриденко в Киев за разискване на капиталови проекти в Украйна.

Според прессъобщението на компанията, представено от Daily Sabah, колосът има има проекти за вложения в цифрова и логистична инфраструктура в Украйна.

" Смятам, че е значимо турските компании да се приготвят за вложение в Украйна, без да чакат края на войната ", разяснява Свриденко.

Наскоро на Trendyol разгласи проекти да стъпи в Германия, Азербайджан, страните от Персийския залив и пазарите в Централна и Източна Европа (ЦИЕ).

Компанията вижда висок капацитет в бързо развиващия се пазар за електронна търговия на Украйна, вкус за турски артикули и опция да отвори както вътрешните, по този начин и интернационалните пазари за украински марки.

По-рано този месец различен турски колос в електронната търговия, Hepsiburada, също разгласи проекти за пускане на интервенции в Украйна.

Компанията има за цел да стартира да продава артикули в Украйна, в случай че стартът бъде сполучлив, съгласно управлението.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР