Една от най-големите фигури в историята на Байерн (Мюнхен) посъветва

...
Една от най-големите фигури в историята на Байерн (Мюнхен) посъветва
Коментари Харесай

Матеус: Байерн трябва да вземе Хавертц сега

Една от най-големите фигури в историята на Байерн (Мюнхен) посъветва първенците да вземат Кай Хавертц още в този момент, тъй като в случай че стане прекомерно късно, той може да заиграе в Реал Мадрид или Барселона. Лотар Матеус бе безапелационен, че точно младата звезда на Байер (Леверкузен) е състезател на сезона в Бундеслигата и от “Алианц Арена” не би трябвало да пестят пари за него, а да го вземат непременно това лято.

“Кай Хавертц е моят избор за състезател на сезона. Бих посъветвал Байерн да го привлекат това лято. По-добре да платят няколко милиона повече в този момент, тъй като другояче ще отиде в чужбина. Съвсем умерено си го представям паралелно до Меси в Барселона. Освен това би паснал добре и в Реал Мадрид”, съобщи рекордьорът по мачове за Германия в изявление за SportBild.

Хавертц, който ще навърши 20 години на 11 юни, записа 40 мача за “аспирините” в Бундеслигата и Лига Европа този сезон, а в тях реализира общо 20 гола и 7 асистенции. Тийнейджърът е младеж на Байер и дебютира за представителния отбор през 2016 година, когато бе на 17 години и 126 дни, трансформирайки се в най-младият дебютант в клубната история. Бундеслига 34 кръг, събота 18 май  Байерн Мюнхен 5:1краен резулат  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР