Една от най-елитните фирми в лондонското Сити подготвя дело срещу

...
Една от най-елитните фирми в лондонското Сити подготвя дело срещу
Коментари Харесай

И лондонското Сити погва криптокралицата Ружа Игнатова за измама

Една от най-елитните компании в лондонското Сити приготвя дело против криптокралицата дезертьор Ружа Игнатова по отношение на възлизащата на милиарди паунда машинация с криптовалута, наречена OneCoin, оповестява „ Дейли мейл “.

Юридическата компания „ Мишкон де Рея “ (Mishcon de Reya), измежду чиито клиенти е била принцеса Даяна, а в този момент известната активистка срещу Брекзит Джина Милър, възнамерява групов иск във Върховния съд, написа изданието.

Базираната в България скица е наречена „ една от най-големите измами в историята “, като Ружа Игнатова играе централна роля в нейното разпространение. Българката „ изчезна “ през 2017 година и е в листата на най-издирваните на ФБР, като американските управляващи оферират 250 000 $ за информация, която би довела до нейното арестуване.

„ Мишкон де Рея “ има за цел да възвърне средствата, изгубени от вложителите при измамата, като ищците могат да се записват на правилото „ Без облага, без такса “. Това е юридически термин, който най-просто казано значи, че юристът няма да вземе такса, в случай че искът не е извоюван.

Стартираната през 2014 година OneCoin се популяризира като съперник на биткойн, привличайки вложители по целия свят с обещания за голяма възвръщаемост. Министерството на правораздаването на Съединените щати твърди, че в своя пик в средата на 2017 година компанията на Ружа Игнатова е натрупала повече от 14 милиарда паунда.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР