Една от най-добрите в света на женския тенис Петра Квитова

...
Една от най-добрите в света на женския тенис Петра Квитова
Коментари Харесай

Петра Квитова: Оставам позитивна и в най-трудните моменти

Една от най-хубавите в света на женския тенис Петра Квитова отговори на голям брой въпроси на почитатели в обществените мрежи. Чехкинята показа много забавни детайлности, като разкри кои са и най-хубавите приятелки в тура, а също по този начин не пропусна да изрази мнението си за ковид.

„ Преди всичко желая да кажа, че макар всички компликации оставам спокойна и положителна. Свикнала съм с сложните моменти живота и съм подготвена да преодолея всичко, в този момент живеем в много тежки времена, стоим си у дома и всеки от нас прави оптималното, с цел да съблюдава разпоредбите и да е добре. Аз постоянно търча, подкрепям форма и се старая просто да имам добра физическа подготовка ", стартира тя.

"Определено най-близките ми другари в тура са Серена Уилямс, Мария Шарапова и Ашли Барти, с тях поддържам връзка най-често и имаме много положителни другарски връзки. Също по този начин, желая да поздравя и Ким Клайстърс с нейното завръщане на корта, тя е същински първенец и е образец за всички нас “, разяснява Квитова.
Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР