Една от най-добрите ни волейболистки в последните години Ева Янева

...
Една от най-добрите ни волейболистки в последните години Ева Янева
Коментари Харесай

Волейболна звезда бедства във Франция

Една от най-хубавите ни волейболистки в последните години Ева Янева претърпя наводненията във Франция. Тя е измежду звездите на един от класните тимове в страната " Волеро " (Кан).

В събота над Френската Ривиера се изсипа страховит дъжд, който аргументи наводнения. Те взеха четири жертви, а домът на Янева също пострада съществено. Жилището й е на първия етаж и бе под вода. Самата тя се избави при своя колежка.
 Ева Янева заби 21 точки, Волеро с победа №5 във Франция

" В моя апартамент всичко е в тиня. Било е във вода - показа Янева пред " България Днес ". - Сега не знам какво ще се случва със жилището ми. По това време бях при моята съотборничка Петя Баракова. Тя живее на втория етаж. Качих се при нея. Там спах. Беше рисково да остана долу, тъй като можеше да се получи и късо съединяване от електричеството. "



Жилището на волейболистката е в тиня след наводнението

Навън е било ужасно!

" Имаше реки, които излязоха от коритата, паднали дървета, повлечени кофи за отпадък - споделя Ева. - Беше доста комплицирано напредването. Затвориха пътя още в 14,00 часа. Казаха ни да си седим по къщите и да не излизаме. Всъщност в събота имахме мач, само че го анулираха. Казват, че наводнението е по-сериозно от това през 2015 година. Няма електричество тук-там. Плажовете са залети. Ресторантите там са под вода. За благополучие спря да вали. Очакват се единствено леки валежи и до ден-два да спре. Повече от половината пътища са затворени, мъчно е да се придвижваш. Бях тръгнала до моя близка другарка, само че няма по какъв начин да стигна. Всичко е блокирано.



Колите са били под вода

Проблемът при нас в действителност е, че има доста реки, които се вливат в морето, и те излязоха от коритата. Ние живеем тъкмо сред две реки. Просто ни заливаше отляво и отдясно. Тук вълните единствено тук-там са заливали пътища и каквото е имало към брега. Бяха взели някакви ограничения за заведенията за хранене, само че все пак са залети. "

Потопът е блъснал всички градове от Френската Ривиера.



Изкоренено дърво покрай дома на Янева
 Ева Янева с 15 точки за победа №3 на Волеро

" По цялото крайбрежие по-малките градове са потърпевши - изясни Янева. - Само в Ница мисля, че няма доста вреди. Всички останали пострадаха - Кан, Антиб, Вальор са залети. Има доста вреди, свлачища, паднали дървета. Положението беше много съществено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР